Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Sexi 20-tka z Dánska išla donaha: Najprv ukázala prsia, potom aj vyholený rozkrok!

Mathilde Gøhler Zobraziť galériu (10)
Mathilde Gøhler (Zdroj: Treats!)

NEW YORK – Sexepílom nešetrí už od úvodu kariéry! Aj keď meno dánskej modelky Mathilde Gøhler (20) zatiaľ k zvučným pojmom nepatrí, odborníci zo sveta modelingu prorokujú, že sa to čoskoro zmení. Štíhla kráska má totiž nádhernú tvár a pred objektívom sa vonkoncom neostýcha. Pri nedávnom fotení odhalila aj najintímnejšie partie.

Ako stvorená pre brilantnú modelingovú dráhu! Zopár dievčat s dánskym pôvodom už síce brázdi zradné vody svetového šoubiznisu, no existujú aj také, ktoré na životnú príležitosť ešte len čakajú. Do druhej kategórie sa zatiaľ radí aj mladučká 178 centimetrov vysoká Mathilde Gøhler. Tá v snahe preraziť neváhala a vyzliekla sa na stránkach najnovšieho vydania magazínu Treats!. Priveľa priestoru na fantazírovanie však svojim obdivovateľom nedopriala.

Očarujúca brunetka pózovala v Evinom rúchu pod taktovkou fotografa Stephana Würtha. Najskôr ukázala svoje nahé prednosti za volantom staršieho štvorkolesového tátoša a poodhalila zadok v bielych džínsových šortkách. V rámci cestovateľského námetu sa však bez okolkov vyváľala v prachu medzi karavanmi tak, ako ju stvorila príroda. Pri romantickom západe slnka obnažila všetky zákutia výstavného tela a dokonca do objektívu naservírovala aj holý rozkrok.

Hoci sa Mathilde dokáže razom zmeniť na príťažlivú sexicu, na fotkách zo súkromia stále pripomína roztomilé dievčatko. „Ďakujem za tieto nádherné vlasy a mejkap. Dnes fotíme v Hamburgu,“ napísala k fotke na Instagrame s našpúlenými perami. Podelila sa však aj o záber čokoládového fešáka, ktorý oddychuje v posteli s bielym šteniatkom: „Moje srdce sa naozaj roztápa.“ Je teda vysoko pravdepodobné, že sexi Dánka je šťastne zadaná a nemieni zostať na ocot.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu