Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Porno najznámejšej zlatokopky je v obehu: Dôvod, kvôli ktorému to urobila, vás šokuje!

Courtney Stoddden stvára v 75 minútovom sexvideu rôzne kúsky. Zobraziť galériu (12)
Courtney Stoddden stvára v 75 minútovom sexvideu rôzne kúsky.

LOS ANGELES - Kto by o nej povedal, že je taká filantropka! Blonďavá silikónka Courtney Stodden (20) sa preslávila kontroverzným sobášom so známym hercom Dougom Hutchisonom (54). Svoje "áno" mu povedala ešte ako 16-ročná a odvtedy sa usiluje pútať pozornosť ako vie. Na obrazovkách mala už vlastnú reality šou, no to, čo aktuálne ponúka svetu, je oveľa väčšia bomba. Najznámejšia zlatokopka totiž natočila sexvideo a peniaze, ktoré za neho dostane, chce dať na charitu.

Nie je prvá a zrejme ani posledná! Horúcou témou týchto dni je v zahraničnom bulvári sexvideo Courtney Stodden, ktorá sa preslávila manželstvom s dozorcom z filmu Zelená míľa Dougom Hutchisonom. Podobnému škandálu čelilo v minulosti už viacero hviezd. Spomenúť možno napríklad Pamelu Anderson, Kim Kardashian, či Paris Hilton. Mladučká a afektovaná silikónka je ale predsa len iný prípad.  

75 minútový zostrih, v rámci ktorého sa blonďáva zlatokopka otŕča nahá pred kamerou a sexuálne sa uspokujuje, bol údajne nakrútený pre jej o 35 rokov staršieho miláčika Douga. Ako Courtney pre portál tmz.com prezradila, jej dobrý priateľ nahávku ukradol a chcel ju zdiskreditovať. „Bola som zatlačená do kúta,” povedala na margo toho silikónka, ktorá neprajníka predbehla a video dobrovoľne ponúkla istej produkčnej spoločnosti. 

Za kompromitujúcu nahrávku, ktorej úryvok je už v obehu, by mala Courtney dostať milión dolárov. Tie chce podľa vlastných slov obetovať na charitu. Zvažuje, že pomôže opusteným zvieratkám alebo deťom s rakovinou. No povedzte, nemá tá Stodden obrovské srdce?!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu