Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vnučka Elvisa Presleyho sa zasnúbila: Svetu to oznámila z postele!

Riley Keough Zobraziť galériu (11)
Riley Keough

LOS ANGELES - Vnučka Elvisa Presleyho, herečka Riley Keough, sa zasnúbila s priateľom Benom Smith-Petersenom. Informoval o tom Smith-Petersen prostredníctvom sociálnej siete Facebook.

Na fotografii, ktorú zverejnil, ležia obaja snúbenci na posteli, pričom Keough má zásnubný prsteň. "Myslia to vážne. Hodia sa k sebe. Skvelí ľudia," uviedol pre magazín US Weekly nemenovaný zdroj. "Som z nich šťastný. Vtipkovali, že si teraz zadovážia šteniatko," povedal pre US Weekly ďalší nemenovaný zdroj.

Dvadsaťpäťročná Riley Keough je vnučkou Elvisa Presleyho a dcérou Lisy Marie Presley. Objavila sa v snímkach The Runaways (2010), The Good Doctor (2011), Jack & Diane (2010) či Magic Mike (2012). V minulosti bola krátko zasnúbená s hercom Alexom Pettyferom. Ben Smith-Petersen ako kaskadér pracoval na filmoch Veľký Gatsby (2013), Hry o život: Skúška ohňom (2013) či Hobit: Smaugova pustatina (2013). Pár sa zoznámil počas nakrúcania snímky Mad Max: Fury Road (2015). 

Ben Smith-Petersen, priateľ Riley Keough, zverejnil na sociálnej sieti Facebook fotku, na ktorej vidno snubný prsteň.
Zobraziť galériu (11)
Ben Smith-Petersen, priateľ Riley Keough, zverejnil na sociálnej sieti Facebook fotku, na ktorej vidno snubný prsteň.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu