Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Posledné FOTO zosnulého Robina Williamsa (†63): Jeho smútok v očiach trhá srdce!

Posledný záber, ktorý zachytáva utrápeného a schudnutého Robina Williamsa s 15-ročnou fanúšičkou Abby Albers. Zobraziť galériu (9)
Posledný záber, ktorý zachytáva utrápeného a schudnutého Robina Williamsa s 15-ročnou fanúšičkou Abby Albers. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Mal to napísané v tvári! Hoci Robin Williams dokázal rozveseliť a potešiť každého, s kým sa stretol, týždne pred svojou smrťou sa nedokázal nijako radovať zo života. Naznačuje to jeho smutný pohľad na poslednej fotografii, ktorú venoval len 15-ročnej fanúšičke. Tá sa neskôr priznala, že ho na prvý pohľad takmer ani nespoznala.

Pochudnutý a totálne skleslý! V takomto rozpoložení Robina Williamsa zachytil fotoaparát mobilného telefónu len pár týždňov predtým, ako si zvolil dobrovoľný odchod spomedzi sveta živých. Nie je nijakým tajomstvom, že komediálny génius už v mladosti holdoval tvrdým drogám a po roku 2000 prepadol závislosti od alkoholu. Práve počas nedávnej liečby sa vybral na krátku prechádzku, kde vznikol jeho posledný zverejnený záber.

Robin sa zapísal do vychyteného centra na liečbu závislostí v štáte Minnesota, ktorému sa v minulosti zverili do rúk viaceré známe osobnosti. Zdrvený herec bojujúci s depresiami a alkoholom si v rámci svojho pobytu vyrazil do prevádzky siete rýchleho občerstvenia. Tam ho obsluhovala tínedžerka Abby Albers, ktorá požiadala o spoločnú fotografiu. Vtedy však zaručene netušila, že práve tento záber zachytáva Robina naposledy živého.

Hollywoodsky hrdina síce zapózoval ochotne, no na tvári mal utrápený výraz. Z jeho očí sršal neprítomný pohľad, ktorý ani nechcel nasmerovať priamo do objektívu. Za posledné mesiace navyše zhodil nemálo kíl a postavou začínal pripomínať štíhleho mladíka. Aj samotná Abby priznala, že Robin s veselým hercom z plátna nemal absolútne nič spoločné. „Najskôr som si vlastne ani nemyslela, že je to on,“ povedala miestnemu rádiu. Ktovie, či Williams vo svojom neutíchajúcom smútku vôbec tušil, ako veľmi raz svetu bude chýbať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu