Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Teória veľkého tresku zachránená: Herci sa pekne nabalia!

Teória veľkého tresku Zobraziť galériu (10)
Teória veľkého tresku (Zdroj: FB)

LOS ANGELES - Hlavné hviezdy komediálneho seriálu Teória veľkého tresku (2007), Jim Parsons, Johnny Galecki a Kaley Cuoco, sa už dohodli na nových zmluvách. Na základe nich by si v následujúcom období mal každý z trojice prilepšiť o pekných 90 miliónov dolárov (približne 67,05 milióna eur).

Zatiaľ čo Jim Parsons, Johnny Galecki a Kaley Cuoco už podľa webovej stránky magaínu The Hollywood Reporter svoj bol vyhrali, Simon Helberg a Kunal Nayyar ešte stále rokujú s predstaviteľmi Warner Bros. Television. Očakáva sa však, že do konca tohto týždňa budú mať zmluvy hotové aj oni. 

Na pokračovaní sitkomu, ktorý by mal na obrazovkách zotrvať ešte minimálne ďalšie tri sezóny, by tak mohli začať pracovať v stredu. Herci sa mali na pľac pôvodne vrátiť v stredu 30. júla, no keďže sa s Warner Bros. Television nedokázali dohodnúť na nových podmienkach, s produkciou sa nezačalo. Platnosť ich doterajších zmlúv sa pritom skončila v máji, s koncom siedmej série. Zatiaľ nie je jasné, či odloženie spôsobí, že nestihnú nakrútiť zvyčajných 24 epizód, no ak by meškanie nepresiahlo týždeň, zrejme stratený čas postupne dobehnú. 

Parsons, Galecki a Cuoco podľa zdrojov The Hollywood Reporter doteraz dostávali po 325-tisíc dolárov za epizódu, no žiadali milión, čo sa im zrejme podarilo. Súčasťou nových zmlúv by mali byť aj vyššie podiely na zisku a spolupráca s televíziou v oblasti produkcie. Vyššie platy požadujú aj Helberg a Nayyar.

Ich kolegyne Mayim Bialik a Melissa Rauch už pritom podpísali nové zmluvy, ktorými si zabezpečili vyššie príjmy. Podľa portálu Deadline.com by mohli Parsons, Galecki a Cuoco na základe nových zmlúv v nasledujúcom období zarobiť minimálne po 90 miliónov dolárov (v prepočte približne 67,05 milióna eur). 

Tvorcami sitkomu o vedcoch, ktorým sa do života priplietla krásna mladá žena, sú Chuck Lorre, Bill Prady a Steven Molaro. Seriálu sa okrem úspechu u divákov podarilo dosiahnuť aj uznanie kritiky. Na konto si už dva razy pripísal cenu asociácie televíznej kritiky pre najlepší komediálny seriál (2009, 2013).

Spomedzi hercov a herečiek najviac žiari Jim Parsons, ktorý získal za stvárnenie Sheldona Coopera tri ceny Emmy (2010, 2011, 2013) i Zlatý glóbus (2011). V marci televízia CBS predĺžila zmluvu o vysielaní seriálu do jari 2017. Ôsma sezóna by mala na obrazovkách odštartovať 22. septembra. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu