Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

To je telo! Po 40-tke krajšia ako kedysi: Herečka z česko-slovenského seriálu je SEXbomba!

Kateřina Hrachovcová Zobraziť galériu (8)
Kateřina Hrachovcová (Zdroj: ČT a facebook)

PRAHA - Vek je len číslo a pri tejto žene to zrejme platí dvojnásobne! Česká herečka Kateřina Hrachovcová (41) popiera snáď všetky zákony starnutia. Blondínka sa môže pýšiť nielen neuveriteľne mladistvým výzorom, ale aj sexi telom. V Evinom rúchu, či v plavkách totiž ešte stále bez problémov hravo tromfne aj o polovicu mladšie ročníky.

Herečka Kateřina Hrachovcová sa do povedomia slovenskej verejnosti dostala najmä účinkovaním v česko-slovenskom seriáli Život na zámku, v ktorom stvárnila úlohu nevýrazného dospievajúceho dievčaťa. Dnes je ale všetko inak a z obyčajnej šedej myšky sa stala zvodná sexi cica.

Tým najlepším dôkazom sú jej priam ukážkové krivky, ktoré bez váhania vystavuje na obdiv nielen v plavkách, ale dokonca aj v tých najšteklivejších polohách len tak, ako ju Pán Boh stvoril. A nedávno svojich fanúšikov potešila opäť. Teda najmä mužov, ktorých táto nestarnúca sexbomba zaručene poriadne rozpálila aj tentoraz.

Česká dračica si totiž zapózovala iba v dvojdielnych bikinách, ktoré zvýraznili najmä jej vypracované telo, ploché bruško a perfektné nohy. Zrelá plavovláska tak opäť raz potvrdila, že by svojou postavičkou s prehľadom strčila do vrecka aj ďaleko mladšie kolegyne. Kateřina už síce prekročila prah štyridsiatky, no tento vek na jej siluete nezanechal absolútne žiadne stopy.

Viac o téme: Kateřina Hrachovcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu