Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Niečo na tej Cameron Diaz je: Toto telo jej závidia o desaťročia mladšie dámy!

Cameron Diaz Zobraziť galériu (8)
Cameron Diaz (Zdroj: Esquire)

LOS ANGELES - Drží si formu! Cameron Diaz (41) rozhodne nepatrí medzi ženy, ktoré by s pribúdajúcim vekom zabúdali na svoju postavu. Naopak. Jej vyšportované telo bez akéhokoľvek náznaku nadbytočného tuku vzrušuje pánov aj dnes. Presvedčte sa sami!

Známa blondínka začínala ako modelka a fotografovanie zvodných snímok jej nerobí problém ani v súčasnosti. Svojmu veku však zrejme prispôsobila výber plaviek, v ktorých sa nechala zvečniť. Čierny model je totiž skôr elegantný ako provokatívny a svedčí o tom, že Cameron vie, ako pôsobiť zvodne, ale nie vulgárne.

Na reči si rodáčka zo San Diega až taký pozor nedáva a napriek svojmu veku neváha vysloviť aj pikantnejšie názory. V apríli sa vyjadrila, že by si nenechala odstrániť chĺpky na intímnych miestach laserom, pretože tak by ich stratila navždy. Neskôr zase provokovala lesbickými výrokmi. ,,Každá žena bola v určitom okamihu priťahovaná inou ženou,“ tvrdila. Ľuďom z jej okolia údajne idú reči o sexe už na nervy. ,,Neustále bľaboce o tom, kto je dosť sexi na to, aby s ním spala a aké zvrhlé veci by s kým chcela robiť. Je to ako počúvať tínedžerku, ktorá práve objavila sex, nie dospelú štyridsiatničku,“ vyjadril sa zdroj blízky umelkyni.

Nech je ako chce, momentálne sa Cameron uspokojila  s rockerom z kapely Good Charlotte, Benjim Maddenom. Hoci párik je spolu len niekoľko mesiacov, Cameron by si Benjiho údajne vedela predstaviť ako otca svojho dieťaťa. ,,Myslí si, že je to ten pravý,“ povedal zdroj z jej okolia. ,,Vždy chcela byť matkou a nechce čakať, kým bude príliš neskoro.“ A keby aj bolo, herečka vraj nezavrhuje ani možnosť adopcie alebo náhradnej matky, ktorá by jej dieťa vynosila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu