Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zvodnej Cameron Diaz sa len tak nezbaví: Po rozvode ho čaká hotové peklo!

Benji Madden a Cameron Diaz Zobraziť galériu (6)
Benji Madden a Cameron Diaz (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký rocker Benji Madden má na hrudi nové tetovanie. Tridsaťpäťročný člen kapiel Good Charlotte a The Madden Brothers si nechal vytetovať meno manželky, herečky Cameron Diaz. Už mu zostáva len dúfať, že sa nerozvedú. Odstraňovanie podobných obrázkov totiž bolí naozaj pekelne.

Benji Madden sa novým tetovaním s menom manželky Cameron Diaz pochválil na službe Instagram, kde zverejnil fotografiu svojej hrude. Nový jednofarebný nápis pritom prekrýva staršie tetovanie. "Myslím na teba," dopísal hudobník k záberu.

Snáď sa mu tento krok v budúcnosti nevypomstí. Obrázky na tele totiž bývajú veľakrát stálejšie ako hviezdne manželstvá. Odstraňovanie takýchto nápisov je naozaj bolestivou záležitosťou a mnohí by to nepriali ani najhoršiemu nepriateľovi. 

Benjamin Levi Madden vydal so skupinou Good Charlotte štúdiovky Good Charlotte (2000), The Young and the Hopeless (2002), The Chronicles of Life and Death (2004), Good Morning Revival (2007) a Cardiology (2010). Duo The Madden Brothers, v ktorom pôsobí s bratom Joelom, má na konte nahrávku Greetings from California (2014). S Cameron Diaz sa zosobášil 5. januára v Beverly Hills. Zasnúbili sa koncom minulého roka. 

Benji Madden sa novým tetovaním s menom manželky Cameron Diaz pochválil na Instagrame.
Zobraziť galériu (6)
Benji Madden sa novým tetovaním s menom manželky Cameron Diaz pochválil na Instagrame.  (Zdroj: Instagram)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu