Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Najsexi žena všetkých čias odhalená: Zo sivej myšky polonahá dračica!

Rachel Stevens sa z nenápadnej krásky prevtelila do imidžu sexbomby a stala sa najsexi ženou všetkých čias podľa magazínu FHM. Zobraziť galériu (8)
Rachel Stevens sa z nenápadnej krásky prevtelila do imidžu sexbomby a stala sa najsexi ženou všetkých čias podľa magazínu FHM. (Zdroj: FHM)

LOS ANGELES – Z úzadia rovno na čelo najsexi žien sveta! Takýto kúsok sa podaril herečke, speváčke, modelke, tanečníčke a tvári televíznych obrazoviek, ktorá nedávno oslávila 36. narodeniny. Že vám meno Rachel Stevens nič nehovorí? Pravda je taká, že v oblasti ženského sexepílu nechala za sebou tie najospevovanejšie hviezdy. V čipkovanej bielizni totiž dokáže zvádzať priam dokonale.

Tá sa veru nezdá! Hoci Rachel Stevens patrí k mimoriadne úspešným dámam britského pôvodu, stránky bulvárnych médií jej doteraz príliš veľa pozornosti nevenovali. Všetko zmenil renomovaný pánsky magazín FHM, ktorý oslavuje svoje okrúhle 20. výročie. A pri tejto príležitosti zverejnil dvadsiatku najsexi žien všetkých čias. Práve nenápadná blondína z Londýna tromfla ostatné stálice a pyšne kraľuje rebríčku.

Hneď za Rachel skončila latino diva Jennifer Lopez, bronzovú priečku obsadila prsnatá Kelly Brook a zemiaková medaila, paradoxne, prischla vyhasínajúcej popovej hviezde Britney Spears. Zo šiestej pozície sa môže tešiť nestarnúca Bondgirl Halle Berry, za ňou nasleduje Jennifer Aniston a prvú desiatku uzatvára exmilenka Jima Carreyho – Jenny McCarthy.

Samotná Rachel sa na titulnej strane spomínaného periodika v minulosti objavila už osemkrát a v rebríčkoch stovky najsexi žien jej v rokoch 2001, 2002 a 2004 víťazstvo ušlo iba o chlp. Tento mesiac dráždi v čipkovanom negližé, v čiernej bielizni so samodržiacimi pančuškami, ale aj hore bez a teší sa z nesmiernej pocty. „Získať takúto cenu je absolútne úžasný pocit. Spolupracovala som s FHM uplynulých 15 rokov. Cítim, že ma s magazínom viaže silné puto a veľmi mi lichotí, že ľudia o mne zmýšľajú takýmto spôsobom,“ nechala sa počuť uveličená hviezda. Treba uznať, že medzi sivý priemer ju po týchto fotkách nezaradí naozaj nikto.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu