Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Top celebritné príšery kúsok od Bratislavy: Megaprsia mali až pod krkom!

Kreatúry Courtney Love a Amanda Lepore sa svojimi vnadami zviditeľnili v neďalekej Viedni. Zobraziť galériu (10)
Kreatúry Courtney Love a Amanda Lepore sa svojimi vnadami zviditeľnili v neďalekej Viedni.

VIEDEŇ – Toľko nádielky vo výstrihoch len tak neuvidíte! Hoci metropola našich rakúskych susedov nepatrí k typickým destináciám svetových hviezd, v sobotu prilákala hneď niekoľko výstredných tvárí. Svoje silikónové a plastikami znetvorené telo pretŕčala predovšetkým Amanda Lepore, no pridala sa k nej aj Courtney Love (49). Tá si bujné vnady vytlačila nečakane vysoko.

Ako dve hrozná! Jedna hrozná, aj druhá hrozná – také prívlastky by si vyslúžila Amanda Lepore s Courtney Love, ktoré sa cez víkend postarali o najväčší rozruch na viedenskom červenom koberci. Ten hostil svetové celebrity pod záštitou podujatia s názvom Life Ball 2014. Cieľom benefičného galavečera bolo vyzbierať finančné prostriedky na podporu boja proti AIDS. V popredí sa však objavili umelé aj prirodzené obliny.

Amanda Lepore je v kuloároch známa tým, že sa narodila ako muž, podstúpila zmenu pohlavia a nechala sa do súčasnej podoby vymodelovať úctyhodným množstvom silikónu. Väčšinou nechýba na najrôznejších homosexuálnych akciách a organizátori Life Ballu si v podstate vydýchli, že blondínka dorazila oblečená. Jej výstrih po pupok a vytŕčajúce vnady sú totiž slabým odvarom toho, ako Amanda zvykne šokovať v spoločnosti.

Svojich päť minút absolútnej pozornosti fotografov si vyslúžila aj vdova po Kurtovi Cobainovi. Takmer päťdesiatnička sa predvádzala v róbe s odhaleným dekoltom veľkosti XXL. Obrovské vnady si Courtney vytlačila až pod krk, vďaka čomu sa jej do očí ani tentoraz nikto nepozeral.

Na domácom viedenskom podujatí nesmela chýbať kontroverzná fúzatá speváčka Conchita Wurst. Okrem nej sa o zábavu staral aj Ricky Martin a na pódiu sa dokonca objavil bývalý americký prezident Bill Clinton. Ceremóniu svojím prejavom obohatila hollywoodska herečka Marcia Cross.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu