Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hollywoodska kráska ohúrila figúrou po pôrode, Travolta vyrazil dych zázračnou premenou!

Johnovi Travoltovi za pár dní zázračne narástli vlasy, Scarlett Johansson ohúrila na podujatí svojou postavičkou. Zobraziť galériu (8)
Johnovi Travoltovi za pár dní zázračne narástli vlasy, Scarlett Johansson ohúrila na podujatí svojou postavičkou.

LOS ANGELES – Nešlo ich prehliadnuť! Vybrané hviezdy Hollywoodu sa počas uplynulého víkendu zišli na odovzdávaní cien Austrálskej akadémie pre filmové a televízne umenie. Od mamičkovských povinností si do spoločnosti odbehla napríklad herečka Scarlett Johansson (30), ktorá ohúrila prítomných svoju bezchybnou postavičkou. O rozruch sa ale postaral aj jej kolega John Travolta (60). V priebehu niekoľkých dní mu totiž akosi zázračne narástli vlasy.

 

Dokonalosť na prvom mieste! Vo svete šoubiznisu panuje silná konkurencia a nedostatky sa príliš nenosia. Výnimkou sú iba tí jedinci, ktorí si na nich vybudovali svoju kariéru. Ostatní robia všetko preto, aby bol ich vzhľad bezchybný. Zaujímavosťou je, že staroba naháňa strach nielen ženám, ale aj chlapom. A v niektorých prípadoch dokázali pribúdajúce roky vyrobiť poriadne komplexy.

Príkladom môže byť John Travolta, ktorého dlhodobo trápia rednúce vlasy. To, že hlavu hviezdy z muzikálu Pomáda “zdobí” plešina, sa potvrdilo aj začiatkom tohto roka. Neznámy mladík sa totiž na sociálnych sieťach pochválil fotografiou, na ktorej si s hercom zapózoval. Momentka vznikla uprostred noci v istom fitnescentre. Na víkendovom podujatí, ktoré sa konalo len pár týždňov nato, sa už však umelec objavil s výrazne dlhšími vlasmi. To vyvolalo medzi prítomnými rozruch.

Travolta ale nebol jedinou hviezdou, čo pútala zraky prítomných. Stredobodom pozornosti bola aj jeho kolegyňa Scarlett Johansson, ktorá v septembri minulého roka priviedla na svet svoje prvé dieťatko. Blondínka prišla na podujatie nahodená v krátkych šatách zvýrazňujúcich jej štíhlu postavu. Pri pohľade na ňu zbledne závisťou určite nejedna mamička, ktorá sa popôrodných kilogramov nedokáže zbaviť. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu