Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dvojitá nádielka sexepílu: Koho dcéry pretŕčali dokonalé telá v bikinách?

Sestry Shayne a Bria provokujú v bikinách na havajskej pláži. Zobraziť galériu (7)
Sestry Shayne a Bria provokujú v bikinách na havajskej pláži. (Zdroj: profimedia.sk)

HAVAJ – Čím sú staršie, tým sú viac sexi! Aj keď by sa sestry a Shayne (24) a Bria (19) mohli spoliehať len na otcovo slávne priezvisko, o úspech sa im postarali aj závideniahodné gény. Vďaka nim obe dievčatá prerazili v modelingu a ich zvodné krivky v bikinách rozhodne stoja na pohľad. Uhádnete, o koho dcéry ide?

Jedna krajšia ako druhá! Aj keď by prominentné sestry v živote nemuseli pohnúť prstom, už obe dávno zarezávajú v modelingovej brandži. Majú na to totiž tie najlepšie predpoklady, ktoré cez víkend bez zaváhania potvrdili na Havajských ostrovoch. V rámci spoločnej dovolenky už opäť nahodili minimalistické kúsky bikín a razom sa ocitli v centre pozornosti nielen tamojších paparazzov. Eddie Murphy tak zrejme aj na diaľku má čo robiť, aby svoje ratolesti ustrážil.

Shayne a Briu síce vekovo delí päť rokov, no na prvý pohľad vyzerajú ako dvojčatá. Vypracované ploché brušká, štíhle nohy a trendy kúsky plážovej módy z nich okamžite spravili ostro sledované sexice. Zamaskovať pravú identitu im nepomohli ani tmavé slnečné okuliare či pokrývky hlavy.

Dcéry vychyteného herca a komika na malebných ostrovoch sprevádzajú aj ďalší súrodenci. Samozrejmosťou je, že súkromné fotky z pláže aj jachty pravidelne putujú na účet v sieti Instagram. Krásky tak neustále zbierajú komplimenty na vlastnú adresu od internetových fanúšikov a očividne im to robí nesmiernu radosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu