Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Prekvapivý rozchod prominentného páru: Môže za to nevera!

Chris Martin a Gwyneth Paltrow Zobraziť galériu (8)
Chris Martin a Gwyneth Paltrow (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Za rozchod americkej herečky Gwyneth Paltrow a jej manžela, frontmana kapely Coldplay Chrisa Martina môže údajne spevákova aféra s nemenovanou asistentkou produkcie televízneho programu Saturday Night Live.

Nemenovaný zdroj z televízie NBC, ktorá spomínaný program vysiela, uviedol pre denník New York Post, že Martin s asistentkou flirtoval v roku 2011, keď Coldplay v šou účinkovali ako hudobný hosť. "Mal aféru so ženou, ktorá bola v zákulisí. Všetci o tom hovorili, pretože s ňou neskrývane flirtoval na jednej párty po nakrúcaní," uviedol zdroj. Chris Martin však tieto slová rásne popiera. „Ide o absolútny výmysel. Odmietame to,“ vyhlásil spevákov hovorca Murray Chalmers. 

Hovorca herečky sa k týmto špekuláciám odmietol vyjadriť. Podľa iných zdrojov zas mala byť neverná Paltrow, ktorá mala údajne aféry s miliardárom Jeffom Sofferom a tiež s právnikom Rickom Yornom. Tieto správy jej hovorca opakovane poprel.

Gwyneth Paltrow odštartovala kariéru vo filmovom priemysle začiatkom 90. rokov minulého storočia. Verejnosť aj kritiku najskôr zaujala v snímkach Sedem (1996) a Emma (1996), veľký prielom prišiel v roku 1999, keď získala Oscara aj Zlatý Glóbus za herecký výkon v snímke Zamilovaný Shakespeare. Zahrala si tiež vo filmoch Talentovaný pán Ripley (1999), Svet zajtrajška (2005), Dôkaz (2006), Iron Man (2008), Iron Man 2 (2010), Nákaza (2011), Avengers: Pomstitelia (2012) či Iron Man 3 (2013). Za hosťovanie v seriáli Glee (2009) si vyslúžila televíznu cenu Emmy.

Chris Martin vydal s kapelou Coldplay päť štúdioviek - Parachutes (2000), A Rush of Blood to the Head (2002), X&Y (2005), Viva la Vida or Death and All His Friends (2008) a Mylo Xyloto (2011). Už v máji by sa mal dostať do predaja aj ich šiesty album s názvom Ghost Stories.

Coldplay majú na konte množstvo ocenení, vrátane siedmich cien Grammy. Martin a Paltrow sa vzali v decembri 2003 a majú spolu dve deti - dcéru Apple Blythe Alison a syna Mosesa Brucea Anthonyho. Informácie pochádzajú z webstránky www.aceshowbiz.com a archívu agentúry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu