Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Preplastikovaná hviezda po 40-tke sa vydala: Bola z nej nečakane krásna nevesta!

Taylor Armstrong sa vo veku 42 rokov vydala za právnika Johna Bluhera. Zobraziť galériu (4)
Taylor Armstrong sa vo veku 42 rokov vydala za právnika Johna Bluhera. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Išla pod čepiec! Hoci Taylor Armstrong (42) už jedno stroskotané manželstvo za sebou má, rozhodla sa vydať aj po druhý raz. Napriek zrelému veku a početným vylepšeniam od plastických chirurgov však svojho vyvoleného právnika zaručene milo prekvapila. Siahla totiž po luxusnej róbe, v ktorej zožala obrovský úspech.

Omladla o celé desaťročie! Zatiaľ čo jej rovesníčky už sobáš vnímajú ako formalitu, na ktorú stačí štýlový kostým a klobúk, Taylor Armstrong sa rozhodla pre romantiku v štýle mladice. V piatok si totiž so svojím snúbencom Johnom Bluherom (56) povedala oficiálne „áno“ v šatách, na ktorých ani trochu nešetrila. Noblesný kúsok jej síce držal na silikónoch silou vôle, no celkový dojem bol mimoriadne lichotivý.

Jedna z hlavných hrdiniek reality šou Skutočné paničky z Beverly Hills siahla po svadobnej róbe z dielne Chagoury Couture a lodičkách vychytenej značky Jimmy Choo. Účes v štýle lesnej víly pozostával z rozpustenej blond hrivy a čelenky. Šťastnú nevestu k oltáru viedla jediná dcéra Kennedy (8), ktorú má z predchádzajúceho zväzku.

Samotný obrad sa konal vo vonkajších priestoroch, kde následne prebiehalo aj exkluzívne fotenie. Na sobáši sa zúčastnilo 120 hostí, medzi ktorými nechýbali Taylorine kolegyne zo spomínaného televízneho programu. Samozrejmosťou sa tiež stala prítomnosť štábu a vyjadrenie pre magazín People. „Dnes sme sa John, Kennedy a ja stali rodinou. Vzala som si svojho najlepšieho priateľa a rodinný kruh dcéry Kennedy sa skompletizoval,“ nadchýnala sa čerstvo vydatá blondínka. Ostáva len dúfať, že Bluher nedopadne tak ako manžel číslo jeden. Keď Taylor požiadala o rozvod, Russell Armstrong spáchal samovraždu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu