Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Krásna playmate nastavila zadoček na golfový odpal: Odniesla si brutálnu modrinu!

Elizabeth Dickson prepožičala svoj zadok na odlálenie golfovej loptičky, no skončila s nepeknými modrinami. Zobraziť galériu (4)
Elizabeth Dickson prepožičala svoj zadok na odlálenie golfovej loptičky, no skončila s nepeknými modrinami. (Zdroj: TMZ, Twitter)

LOS ANGELES – Zo zábavy kruté bolesti a opletačky! Hoci Elizabeth Dickson (28) má tú česť pravidelne pózovať pre najznámejší pánsky magazín, priveľa sedliackeho rozumu jej príroda zrejme nenadelila. Americká playmate sa totiž nechala nahovoriť, aby svoj zadoček prepožičala ako podstavec pre odpálenie golfovej loptičky. Výsledok? Odstrašujúce „klobásy“ na celej polovici pozadia a poriadne mastná žaloba.

Bolo jej to treba? Aj keď bežné modelky sú zvyknuté na fotenie a nakrúcanie videa v naozaj rôznych podmienkach, Elizabeth Dickson svoje rozhodnutie súvisiace s golfom trpko oľutovala. V rámci podujatia sponzorovaného jej chlebodarcom totiž prišla k nelichotivým zraneniam. O tie sa jej postaral Kevin Klein, ktorý pracuje ako moderátor v rádiu. Pri pokuse o odpálenie golfovej loptičky z Lizinho zadku totiž palica drsným spôsobom zachytila aj samotné tkanivo sedacieho svalu. Na koži sa tak neskôr vytvorila naozaj hrozivo vyzerajúca podliatina.

Celý incident sa síce odohral ešte v roku 2012, no na pretrase sa vďaka portálu TMZ ocitol až teraz. Pýtate sa, prečo? Podnikavá playmate svoje nevábne zranenia nemienila pretrpieť bez náplasti v podobe štedrého odškodného. Elizabeth tak žaluje spoločnosť Playboy Enterprises o bolestné v hodnote rovného pol milióna dolárov. Súdny spor jej pritom zrejme pomôže vyhrať video zachytávajúce celý priebeh nešťastného odpalu.

Zaujímavosťou je, že Liz údajne ani netušila, že k odpalu loptičky vlastne dôjde. Malo ísť len o pózovanie s palicou priloženou k loptičke, no moderátor v danej situácii očividne neodolal. „Bolesť, utrpenie, úzkosť, obavy, náklady na ošetrenie a stratu zárobku,“ to všetko cituje žaloba v popise následkov. Niektoré z tých zdravotných sú údajne trvalé.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu