Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Šok: Toto je utajovaný syn Michaela Jacksona - identitu potvrdili testy DNA!

Brandon Howard je podľa všetkého utajovaným synom Michaela Jacksona. Ich priamy príbuzenský vzťah totiž potvrdili testy DNA. Zobraziť galériu (7)
Brandon Howard je podľa všetkého utajovaným synom Michaela Jacksona. Ich priamy príbuzenský vzťah totiž potvrdili testy DNA. (Zdroj: Facebook)

LOS ANGELES - Obrovské prekvapenie! Hoci tri ratolesti zosnulého Kráľa popu sú verejnosti dobre známe, o štvrtom potomkovi ani tí najskalnejší fanúšikovia nemali najmenšie tušenie. Brandon Howard má 31 rokov, takisto spieva a Michaelovi Jacksonovi akoby z oka vypadol. Sám si na nič nenárokuje, no jeho pôvod už potvrdilo laboratórium.

Skutočnosť, ktorá vyráža dych! Aj keď Brandon Howard svoju podobu s kultovým spevákom už na prvý pohľad nezaprie, doteraz sa snažil uberať vlastnou cestou a vydobyť si úspech vlastným úsilím spolu s nemalým talentom. „Tak po prvé, nikdy som nevolal TMZ a nesnažil som sa svoj príbeh pretlačiť na verejnosť. Po druhé, nikdy som samého seba nevyhlásil za syna Michaela Jacksona. A po tretie, nepotrebujem sa s nikým súdiť, darí sa mi dobre a mám vlastné peniaze,“ tvrdí čokoládový mladík vo svojom vyhlásení, ktoré šíri prostredníctvom videa. Všetku prácu však už stihli zaňho urobiť novinári.

Brandona priviedla na svet speváčka Miki Howard, ktorá v roku 1993 dostala príležitosť spolupracovať s Janet Jackson. Testy DNA potvrdzujúce jeho príbuzenský vzťah boli realizované na základe zubnej vzorky Kráľa popu získanej z aukcie. Výsledky britský denník Mirror najprv spochybnil, no už o hodinu zjednal nápravu a všetko vysvetlil. Sporný mal byť dokument, ktorý potvrdzuje, že 31-ročný spevák je Michaelovým synom na 99,99%. Logo laboratória sa totiž nápadne podobalo na to, ktoré mali diváci možnosť vidieť v snímke Terminátor.

„Logo bolo upravené agentúrou na spracovanie DNA, aby vyzeralo krajšie. Klasické dokumenty z laboratória nie sú veľmi pekné,“ prehlásil miliardár Alki David pre televízny kanál FilmOn.com. Práve jemu sa Brandon nedávno upísal a súhlasil s účinkovaním v istom dokumentárnom projekte. Podľa jeho vlastných slov ho síce požiadali o vzorku DNA, no on sám jej testovanie nikdy neodobril. V hre figurovala aj teória, že sympatický tridsiatnik je v skutočnosti Michaelovým bratom. Otec Joe Jackson totiž svojho času pôsobil ako manažér speváčky Miki a vraj nie je vylúčené, že medzi nimi došlo k intímnostiam či dokonca k znásilneniu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu