Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Kate Middleton je opäť tehotná: Čaká dievčatko!

Titulná strana magazínu Globe, podľa ktorej je Kate Middleton opäť v druhom stave.
Titulná strana magazínu Globe, podľa ktorej je Kate Middleton opäť v druhom stave. (Zdroj: Globe)

LONDÝN - Tak predsa sa dočkali? Len čo Kate Middleton (32) priviedla na svet vytúženého prvého potomka a následníka trónu, už sa v médiách objavili špekulácie, že spolu s princom Williamom (31) bude pracovať na ďalšom prírastku do rodiny. A ako sa zdá, tieto zbožné želania kráľovského dvora aj celého britského národa sa vyplnili. Vojvodkyňa podľa všetkého nosí pod srdcom dievčatko.

Palác sa zrejme už čoskoro zladí do ružových farieb! Medzi najostrejšie sledovanými udalosťami minulého roka v Británii jednoznačne dominovalo tehotenstvo Kate Middleton a následne samotný pôrod. Malý George odvtedy rastie ako z vody a s veľkou pravdepodobnosťou sa čoskoro dočká mladšieho súrodenca. S touto informáciou na titulnej strane vyrukoval americký magazín Globe.

„Už sa jej črtá viditeľné tehotenské bruško,“ cituje spomínané periodikum svoj zdroj z blízkeho okolia kráľovského dvora. Za zmienku údajne stojí aj fakt, že vojvodkyňa z Cambridge doslova prekvitá a lono si neustále stráži najmä pred fotografmi: „Kate žiarila, ako to býva u tehuliek. Vyzerá, že jej tehotenstvo netrvá dlho, ale svoje bruško si veľmi chránila.“ To všetko si prítomní hostia všimli, keď sa obľúbená brunetka nedávno blysla medzi smotánkou.

Zaujímavosťou je, že hoci požehnaný stav na Kate zatiaľ príliš nevidieť, na verejnosť už mala preniknúť informácia o pohlaví dieťatka. Titulka Globeu totiž tvrdí, že k Georgeovi pribudne malá princeznička, ktorá dostane meno po svojej nebohej starej mame Diane a kráľovná Alžbeta II. túto voľbu plne podporuje. Nechajme sa teda prekvapiť, či palác radostnú správu o tehotenstve v dohľadnej dobe potvrdí alebo nie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu