Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Houston, Ledger a Monteith zomreli kvôli drogám

Whitney Houston Zobraziť galériu (10)
Whitney Houston

NEW YORK - Prinášame výber prípadov úmrtí známych hercov, na ktorých smrti sa údajne podieľali drogy alebo predávkovanie liekmi v uplynulých 20 rokoch (zoradené chronologicky).

RIVER PHOENIX (23) - Americký herec zomrel v októbri 1993 na predávkovanie kombináciou heroínu a kokaínu pred prominentným losangeleským klubom Viper Room, ktorý v tej dobe patril hercovi Johnnymu Deppovi.

ANNA NICOLE SMITH (39) - Americká modelka a herečka, zomrela v roku 2007 v jej hotelovej izbe na Floride podľa špekulácií na predávkovanie zmesou drog a liekov.

HEATH LEDGER (28) - Austrálsky herec zomrel v roku 2008 vo svojom byte na newyorskom Manhattane zrejme po predávkovaní liekmi na spanie.

JEFF CONAWAY (60) - Americký herec, ktorý sa preslávil rolou v muzikáli Pomáda, v máji 2011 skolaboval vo svojom kalifornskom dome zrejme po predávkovaní liekmi proti bolesti. Jeho rodina neskôr rozhodla o jeho odpojení z podporných prístrojov.

WHITNEY HOUSTON (48) - Americká speváčka a herečka zomrela vo februári 2012 v kalifornskom Beverly Hills. Oficiálnou príčinou jej smrti bolo náhodné utopenie, pitva však naznačila, že k jej smrti prispela choroba srdca a užívanie kokaínu.

CORY MONTEITH (31) - Kanadský herec, ktorý sa preslávil rolou v hudobnom televíznom seriáli Glee, zomrel v júli 2013 v hoteli vo Vancouveri po tom, čo sa predávkoval heroínom a alkoholom.

PHILIP SEYMOUR HOFFMAN (46) - Americký herec bol nájdený mŕtvy v nedeľu 2. februára vo svojom byte v New Yorku s injekčnou striekačkou zapichnutou v paži. Policajti v jeho byte našli vrecká s heroínom a aj množstvo liekov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu