Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Otrasné: Hollywoodska vychrtlina vydesila pláž - veď je samá kosť a šľacha!

Sharni Vinson v bikinách pripomína vyhladovaného kostlivca. Zobraziť galériu (7)
Sharni Vinson v bikinách pripomína vyhladovaného kostlivca. (Zdroj: profimedia.sk)

SYDNEY - Ani na domácej pôde sa nestretla s pochopením! Hoci Sharni Vinson (30) pochádza od protinožcov, už niekoľko rokov sa pohybuje v mekke americkej kinematografie. Viac ako herečka či modelka sa doteraz zviditeľnila najmä desivo vyziabnutou postavou. A tú bez ostychu predvádzala aj počas dovolenky s priateľmi, na ktorej šokovala telom kostlivca.

Ako živý model pre študentov anatómie! Už keď Sharni Vinson randila s fešákom Kellanom Lutzom, médiá často poukazovali na jej extrémne štíhlu líniu. Od rozchodu celebritného páru síce uplynulo niekoľko mesiacov, no situácia sa nijako nezmenila. Hviezda žijúca v Los Angeles si odskočila do rodnej Austrálie, kde narobila rozruch krivkami typu „kosť a koža“.

Napriek tomu, že Sharni je momentálne bez partnera, na pobreží Sydney sršala dobou náladou. V morských vlnách dokonca bezstarostne šantila s malou ratolesťou svojej kamarátky. Pri pohľade na jej útle telo v čiernych dvojdielnych plavkách však niektorým dovolenkárom naskakovali zimomriavky. Vyhladovaná manekýnka totiž pri každom pohybe vystavovala šľachovité končatiny a doskovité brucho bez jediného gramu tuku.

Aj keď má plavovláska od typickej herečky na míle ďaleko, filmárom jej krehký vzhľad očividne neprekáža, práve naopak. Sharni len nedávno dokončila hororový film You’re Next, ktorý si veľmi pochvaľovala: „Cítila som silné spojenie s postavou. Dlho som hľadala rolu, ktorá by mi dala príležitosť ukázať svoju fyzickú stránku.“ Či by sa mladá herečka mala chváliť práve takouto mušou váhou, je naozaj na zamyslenie. Pravdou ale zostáva, že vo filmovom priemysle sa najľahšia uplatnia práve extrémy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu