Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Páni, máte šancu: Hollywoodska fešanda je už od leta single!

Emma Watson Zobraziť galériu (10)
Emma Watson (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Britská herečka Emma Watson sa ešte v lete 2013 rozišla s priateľom Williamom Adamowiczom. Nedeľníku Sunday Mirror túto informáciu oneskorene potvrdila herečkina hovorkyňa.

"Emma a Will sa v lete rozišli a už nie sú v kontakte," vyjadrila sa. Dvojicu, ktorá sa zoznámila v roku 2011 na Oxfordskej univerzite, údajne rozdelilo množstvo herečkiných povinností. Dvadsaťtriročná Watson sa totiž okrem kariéry naďalej venuje aj vzdelaniu, avšak momentálne na americkej Brown University, kde študuje angličtinu.

Emma Watson je známa predovšetkým ako Hermiona zo série filmov o Harrym Potterovi. Po skončení nakrúcania populárnych čarodejníckych snímok si ostrihala vlasy, pustila sa aj do modelingu a v súčasnosti je považovaná za jednu z najlepšie sa obliekajúcich Britiek.

Zahrala si tiež v snímkach Môj týždeň s Marilyn (2011), Charlieho malé tajomstvá (2012) či Bling Ring: Ako VIP-ky (2013). Tento rok sa fanúšikom predstaví v biblickom príbehu o Noemovej arche Noah v réžii Darrena Aronofského. Informácie pochádzajú z webstránky www.aceshowbiz.com a archívu agentúry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu