Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hermiona z Harryho Pottera o svojej sláve: Možno vyzniem hlúpo

Emma Watson Zobraziť galériu (8)
Emma Watson (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Britská herečka Emma Watson si svoju slávu uvedomila, až keď nastúpila na americkú Brownovu univerzitu. Predstaviteľka Hermiony z filmov o Harrym Potterovi začala študovať anglickú literatúru v roku 2009. Podľa jej slov si tu všimla pozornosť spolužiakov a tiež neustále prenasledovanie paparazzmi.

“Znie to hlúpo alebo úplne neuveriteľne, ale až vtedy som si uvedomila, že som známa,” uviedla v rozhovore pre magazín Teen Vogue. Watson si myslí, že počas nakrúcania potteroviek spolu s kolegami Danielom Radcliffom a Rupertom Grintom žila v akejsi bubline.

“Myslím si, že istým spôsobom som bola počas Harryho Pottera chránená, pretože som po celý čas pracovala. Nastúpila som do auta, šla do štúdia a odišla domov,” opísala. “Stále sú dni, keď sa so slávou vyrovnávam veľmi zle a inokedy zase úplne normálne,” dodala.

Dvadsaťtriročná Emma Watson je známa predovšetkým ako Hermiona zo série filmov o Harrym Potterovi. Po skončení nakrúcania populárnych čarodejníckych snímok si ostrihala vlasy, pustila sa aj do modelingu a v súčasnosti je považovaná za jednu z najlepšie sa obliekajúcich Britiek.

Zahrala si tiež v snímkach Môj týždeň s Marilyn (2011), Charlieho malé tajomstvá (2012) či Bling Ring: Ako VIP-ky (2013). Tento rok sa ukáže aj v komédii To je koniec! a na budúci rok sa predstaví v biblickom príbehu o Noemovej arche Noah v réžii Darrena Aronofského. Informácie pochádzajú z webstránky www.femalefirst.co.uk a archívu agentúry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu