Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Princ William sa preriekol: Ďalší kráľovský potomok na ceste?

William a Kate si pobyt na Novom Zélande zjavne užívajú Zobraziť galériu (30)
William a Kate si pobyt na Novom Zélande zjavne užívajú (Zdroj: SITA)

WELLINGTON - Britský princ William počas návštevy Nového Zélandu naznačil, že by sa jeho syn, osemmesačný George, mohol čoskoro dočkať súrodenca, napísal britský denník The Daily Telegraph. Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge sa netaja tým, že chcú mať dve deti a špekulácie, že by k tomu mohlo dôjsť už v dohľadnej dobe, sa teraz stali ešte intenzívnejšími. William spolu s manželkou Kate a malým Georgom trávia v súčasnej dobe tri týždne návštevou Nového Zélandu a Austrálie.

Cynthia Readová uplietla vlani malému princovi vlnený šál, ktorý následne Nový Zéland poslal do Londýna ako dar pri Georgeovom narodení. Mohlo ísť len o bežnú konverzáciu, uviedol britský denník, avšak keď sa princ William so ženou rozprával, mal vyhlásiť: "Možno budete musieť čoskoro upliesť ďalší."

"William to povedal len tak mimochodom, takým spôsobom ako keby mi prezrádzal nejaké tajomstvo," opísala následne žena pôvodne zo Škótska, ktorá sa na Nový Zéland odsťahovala cez ôsmimi rokmi. Na otázku, či si myslí, že to znamenalo skorý príchod Georgeovej sestry alebo brata, odvetila: "Možno. To nemôžem komentovať. Ale samozrejme keď ma požiadajú o ďalší šál, budem tým poctená. Takže počkáme a uvidíme."

Pani Readovej trvalo štyri mesiace, než vlnený šál pre Georgea vyrobila. Vojvodkyňa Kate jej vraj za neho poďakovala. "Kate mi povedala, že sú s ním veľmi spokojní a George ho často používa. Je totiž krásny a mäkký," dodal Cynthia Readová.

Princ William nedávno ešte v Británii zodpovedal aj na otázku ohľadom druhého potomka a povedal, že zatiaľ dieťa neplánujú. "Možno raz...Teraz jedno stačí," vyhlásil. Hovorca vojvodu a vojvodkyne odmietol akékoľvek špekulácie komentovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu