Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Najkrajší darček pre známu 40-tku: Porodila tento vianočný uzlík šťastia!

Rachel Zoe s manželom Rodgerom ukázala svetu čerstvo narodeného synčeka. Zobraziť galériu (12)
Rachel Zoe s manželom Rodgerom ukázala svetu čerstvo narodeného synčeka. (Zdroj: The Zoe Report)

LOS ANGELES – Prekypuje radosťou! Pre každú rodinu sú Vianoce symbolom harmónie a vzácnych chvíľ strávených v úzkom kruhu. Vo famílii vychytenej módnej štylistky však majú sviatky neopakovateľnú atmosféru aj z celkom iného dôvodu. Rachel Zoe (42) sa totiž podelila o fotku svojho čerstvo narodeného synčeka. Ten dostal vcelku netradičné meno.

Nič krajšie si na Vianoce ani nemohla želať! Hoci mnohé jej klientky a kolegyne strávili uplynulé dni vymetaním luxusných butikov, Rachel Zoe mala celkom iný predvianočný program. V nedeľu totiž priviedla na svet svojho druhého potomka. Z pôrodu sa pritom po vzore Ivanky Trump zotavuje naozaj expresne rýchlo. Už včera s dokonalou úpravou pózovala v nemocnici so svojím partnerom a novorodeniatkom.

„Chcela som, aby ste vy ako verní čitatelia blogu The Zoe Report uvideli prví náš nový prírastok do rodiny, Kaius Jagger Berman, aka „Kai”,“ informovala módna expertka svojich priaznivcov prostredníctvom vlastnej webstránky. Nezabudla však spomenúť svojho manžela a investičného bankára v jednej osobe spolu s prvorodeným synom: „Rodger, Skyler a ja sme šialene zamilovaní a v najbližších týždňoch budeme šťastne hibernovať.“ Na záver ešte pridala poďakovanie: „Vďaka za všetky vaše milé slová, pretože pre nás znamenajú veľmi veľa.“

Aj keď Rachel sa zdržiava skôr v úzadí a stojí za hviezdnou úpravou na červenom koberci mnohých áčkových celebrít, zviditeľnila sa aj vlastnou kolekciou obuvi a kabeliek. Neskôr pribudli šperky a zimné oblečenie, v rámci ktorého jednotlivé kúsky začínali od ceny sto dolárov. Doteraz parádila najmä svojho synáčika Skylera, ktorý je považovaný za najštýlovejšie dieťa šoubiznisu. Nechajme sa prekvapiť, v čom sa bude kočíkovať malý Kai.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu