Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Lady Gaga šokuje rodinnými plánmi: Toto by do nej zrejme málokto povedal!

Lady Gaga Zobraziť galériu (11)
Lady Gaga (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americká speváčka Lady Gaga prezradila, že by chcela mať minimálne tri deti. Uviedla to počas diskusie, ktorú zorganizovalo rádio Sirius XM v New Yorku.

"Chcem mať veľmi veľa detí. Myslím, že aspoň tri. Naozaj chcem mať rodinu a vychovávať deti. Ak mám byť úprimná, bude to ako mať neustále pri sebe tri malé monštrá, ktoré pravdepodobne nebudú mojimi fanúšikmi. Vyrastala som však v rodine, ktorá držala pri sebe, a preto si neviem predstaviť, že by som sama nemala takú rodinu," vyhlásila 27-ročná speváčka, ktorá však neuviedla, či plánuje mať deti so svojím súčasným priateľom Taylorom Kinneym.

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, pochádza z New Yorku. Preslávila sa skladbami Just Dance a Poker Face z debutového albumu The Fame (2008). Na konte má päť Grammy, pričom dve z nich si vyslúžila vďaka skladbe Bad Romance pochádzajúcej z EP The Fame Monster (2009). Z druhého albumu Born This Way (2011) pochádzajú single Born This Way, Judas, Edge Of Glory, You And I a Marry The Night.

Jej tretia štúdiovka Artpop vyjde v pondelok, pričom v niektorých krajinách ako napríklad Japonsko, Austrália alebo Nový Zéland sa dostala do predaja už o niekoľko dní skôr. Lady Gaga predala celosvetovo približne 24 miliónov kópií albumov a 125 miliónov kópií singlov. Magazín Forbes ju označil za najvplyvnejšiu celebritu roka 2011 a v roku 2012 ju zaradil medzi najmocnejšie ženy sveta. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu