Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kim Kardashian sa pochválila: Toto je môj zásnubný prsteň!

Kanye West a Kim Kardashian Zobraziť galériu (9)
Kanye West a Kim Kardashian (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká televízna hviezda Kim Kardashian sa pochválila zásnubným prsteňom, ktorý v pondelok dostala od rappera Kanyeho Westa.

Prostredníctvom Instagramu zverejnila fotografiu 15-karátového diamantového prsteňa z dielne Lorraine Schwartz, na ktorej vidieť aj obrovskú obrazovku s nápisom "PLEEEASE MARRY MEEE!!!" (Prosím, vydaj sa za mňa!, pozn.). K záberu pridala aj jednoduchý komentár: "ÁNO!!!".

Kim Kardashian ukázala zásnubný
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram)

Tridsaťšesťročný West svoju vyvolenú požiadal o ruku na jej 33. narodeniny na sanfranciskom bejzbalovom štadióne AT&T Park, ktorý si pre túto príležitosť prenajal. Štadión bol prázdny. Výnimkou boli najbližší, ktorých prítomnosť bola pre Kardashian prekvapením.

Veľkolepú žiadosť o ruku sprevádzal 50-členný orchester, ktorý najprv zahral Young and Beautiful od Lany Del Rey a následne Knock You Down, ktorú West nahral s Keri Hilson a Ne-Yom. Všetko uzavrel ohňostroj.

Kardashian má už za sebou dve manželstvá s hudobným producentom Damonom Thomasom (2000 - 2004) a basketbalistom Krisom Humphriesom, za ktorého sa vydala 20. augusta 2011, no už o 72 dní neskôr požiadala o rozvod.

S Kanyem Westom sa dali dohromady v apríli 2012, pričom už v decembri toho istého roku oznámili, že spolu čakajú dieťa. V júni sa im narodila dcérka, ktorej dali meno North. Informácie pochádzajú z webstránky www.usmagazine.com a archívu agentúry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu