Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Nechutná a vulgárna: Známa speváčka na záchode... A gaťky dole!

Taylor Momsen provokuje so stiahnutými nohavičkami na záchode. Zobraziť galériu (7)
Taylor Momsen provokuje so stiahnutými nohavičkami na záchode. (Zdroj: Maxim)

LOS ANGELES – Ani ona nedokáže zaujať bez nahoty! Ku generácii mladých speváčok, ktoré predávajú svoju hudbu vďaka obnaženému telu, sa už dávnejšie zaradila Taylor Momsen (20). Tá sa síce vyzliekala už ako tínedžerka, no dlhší čas sa po nej akoby zľahla zem. Rozruch sa jej však podarilo vyvolať vulgárnou fotografiou na záchode.

To je teda nechutné! Fotkami vyplazeného jazyka, prelepenými bradavkami, imitáciou sexu a zábermi ako vystrihnutými z porna v uplynulých dňoch zapĺňala stránky bulvárnych plátkov výhradne Miley Cyrus. Zdá sa však, že za veľkou mlákou sa o rovnaké ťahy snaží aj Taylor Momsen z navlas rovnakej vekovej kategórie. Tá sa totiž nedávno vyzliekla pre čerstvé číslo magazínu Maxim a vulgárnosťou pritom rozhodne nešetrila.

Necudná blondínka sa nechala zvečniť ako nespútaná rockerka či s rúžom v ruke oproti zrkadlu pripomínajúc obeť únosu. Poriadne škandalózny nádych však nesie tretia fotka, na ktorej Taylor sedí na záchode so stiahnutými nohavičkami, vystrčeným prostredníkom a s nahnevaným výrazom v tvári. Vedľa záchodovej misy leží gitara, ktorá ako jediná dodáva záberu umelecký podtón. Hudobníčka a herečka si síce intímne partie ustrážila, no jej spôsoby majú od distingvovanej mladej dámy na míle ďaleko.

Taylor sa vo svete šoubiznisu uchytila pomerne zavčasu, keď získala rolu v obľúbenom seriáli Gossip Girl. Po čase však podľahla čaru rocku a drasticky zmenila imidž. Na koncertoch sa preto dodnes stretáva s komickými situáciami. „Chodia na ne starí rockeri, ktorí o Gossip Girl nikdy nepočuli, ale aj rodičia s deťmi, ktorí sa otočia na podpätku. Už sme mali dokonca aj rodičov, ktorí uprostred šou zavolali policajtov a hlásili, že koncert je pre ich deti nevhodný,“ zdôverila sa speváčka v priloženom interview. Ak by sa však nesnažila preraziť za každú cenu vyzlečená, možno by sa dočkala akceptácie z oboch strán.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu