Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Škandalózna speváčka šokovala fanúšikov: Veď tej obryni vyteká sadlo!

Miley Cyrus okorenila svoju kritizovanú šou trpaslíčkou aj obéznou ženou nadmernej veľkosti. Zobraziť galériu (13)
Miley Cyrus okorenila svoju kritizovanú šou trpaslíčkou aj obéznou ženou nadmernej veľkosti. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Porno zmiešané s nechutným cirkusom! Aj tak by sa dala opísať nová koncertná šnúra, na ktorú zamierila problémová Miley Cyrus (21). Jej obnažovanie a lascívne pózy už nikoho neprekvapujú, no najnovšie sa rozhodla popri tom všetkom degradovať ľudskú dôstojnosť. Na javisko si prizvala trpaslíčku aj mohutnú dámu s veľkosťou XXL, ktorá sa ani nevprace do kostýmu.

Totálna hrôza! Hoci sa na Miley Cyrus zo všetkých strán valí ostrá kritika, ona vo svojich nechutnostiach veselo pokračuje ďalej. Obrovskú polemiku nielen medzi nehnevanými rodičmi vyvoláva jej súčasné turné Bangerz, v rámci ktorého sa sama pretŕča až v príliš odvážnych kostýmoch a používa vulgárne gestá. Nemalým prekvapením sa však stali aj jej celkom nové ľudské „atrakcie“. Obe zachádzajú do extrému a jedna je na tom horšie ako druhá.

Tanečníci sú síce samozrejmosťou u každého sólového interpreta, no tí u bývalej Disney hviezdy vyrážajú dych. Miley si totiž zaplatila ženu s veľmi nízky vzrastom, ktorú navliekla do červeného lesklého overalu. Po jej boku však nechýba ani žena s objemnými krivkami a závratnou výškou, ktorú už na prvý pohľad nikto nenazve inak ako obryňou. Akýkoľvek kostým je taký tesný, že nahromadený tuk jej doslova vyteká z korzetu.

Výnimočne mohutnou spoločníčkou na turné Miley Cyrus je žena menom Amazon Ashley. Tá všade, kde sa objaví, vyvoláva taký rozruch, že sa s ňou každý chce odfotiť. No napriek tomu, že so svojou súčasnou spriaznenou dušou čelí veľkej kritike, zástupcovia zodpovední za marketing sú spokojní. „Ohlasy boli úžasné a najdôležitejšie je, že fanúšikovia šou milujú a bavili sa,“ tvrdia svorne speváčkini hovorcovia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu