Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Herecká legenda Alain Delon opäť v nemocnici: Problémy so srdcom!

Alain Delon Zobraziť galériu (5)
Alain Delon

PARÍŽ - Francúzsky herec Alain Delon bol dnes kvôli srdcovej arytmii prijatý do nemocnice v Paríži. Povedal to producent divadelnej hry, v ktorej má sedemdesiatsedemročná hviezda francúzskeho filmu od 5. októbra vystupovať. Hospitalizácia má trvať 48 hodín a Delonovo divadelné turné to neohrozí, uviedol v tlačovom vyhlásení producent Richard Caillat.

Delon skončil z rovnakého dôvodu v nemocnici už vlani na jar. V nemocnici v Neuilly pri Paríži prekonal aj krátku operáciu pod narkózou. "Arytmia znamená, že srdce náhle nebije tak, ako by malo. A lekári zariadia, aby bilo zase normálne," povedal vtedy starnúci herec.

Francúzsky server PurePeople spresnil, že Delon má od začiatku októbra absolvovať turné po celom Francúzsku s hrou Une journée ordinaire (obyčajný deň), v ktorej hrá aj jeho dcéra Anouchka. V hre ide o vzťah otca a dvadsaťročnej dcéry a ich láskach.

Delon na tohtoročnom filmovom festivale v Cannes v máji dostal Zlatú palmu za celoživotné dielo. Pri tej príležitosti usporiadatelia premietli jemu a ostatným účastníkom reštaurovanú verziu kriminálnej drámy V plnom slnku režiséra Reného Clémenta z roku 1960. Toto dráma znamenalo zásadný obrat v Delonově kariére.

Po filme V plnom slnku nasledovali ďalšie úspešné snímky, napríklad Rocco a jeho bratia, Melodie podzemí, Gepard, Čierny tulipán, Sicílsky klan, Borsalino či Dvaja muži v meste. Delon, ktorý v novembri oslávi 78. narodeniny, stále natáča. Napríklad v roku 2008 si zahral Júlia Caesara v komédii Asterix a Olympijské hry a v roku 2010 potom v romantickej komédii Un Mari de trop (Jeden manžel naviac).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu