Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Syn Alaina Delona: Obvinený z postrelenia dievčaťa!

Alain Delon Zobraziť galériu (8)
Alain Delon

ŽENEVA - Švajčiarska justícia obvinila sedemnásťročného syna francúzskeho herca Alain Delon v rámci vyšetrovania štvrtkového zranenia dievčaťa, ktorá bola postrelená na večierku v Delonovom ženevskom byte. Povedal to dnes podľa agentúry AFP advokát mladého Alaina Delona Alec Reymond.

Alain Delon v čase výstrelu v byte nebol, ale jeho syn Alain-Fabien áno. Sudca sa po výsluchu niektorých účastníkov večierku rozhodol Alaina-Fabiena obviniť, povedal advokát bez spresnenia tohto obvinenia.
    
Doteraz nevyjasnený výstrel postrelil jedno dievča do brucha. Podľa švajčiarskej tlače však jej život nie je ohrozený. Ženevská justícia priebeh vyšetrovania nekomentuje, pretože v prípade sa jedná o maloleté osoby.
    
Reymond je presvedčený, že v skutočnosti nikto nestrieľal. "Rana (zo zbrane) vyšla pri strkanici," tvrdí advokát.
    
Alain Delon, ktorý pred 12 rokmi získal švajčiarske občianstvo a žije vo Švajčiarsku, zdôraznil, že v ženevskom byte nemá žiadnu zbraň. "Na večierku vraj boli dve či tri (zbrane). Je ale možné, že boli vzaté v mojom vidieckom dome v Douchy južne od Paríža," pripustil slávny herec.
    
V rozhovore pre švajčiarsky denník Le Matin tiež priznal, že syn zneužil jeho dôveru, keď v byte bez jeho vedomia zorganizoval večierok s priateľmi. "Výsledok - volá mi polícia. Som veľmi smutný," povedala hviezda filmov ako Gepard, Rocco a jeho bratia, V plnom slnku a Borsalino.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu