Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Beyoncé stiahol fanúšik z pódia: Zasahovať musela ochranka!

Ochrankár speváčke okamžite pomohol Zobraziť galériu (11)
Ochrankár speváčke okamžite pomohol (Zdroj: YouTube)

RIO DE JANEIRO - Americkú speváčku Beyoncé fanúšik počas vystúpenia takmer stiahol z pódia. Došlo k tomu v nedeľu v rámci speváčkinho koncertu na brazílskom festivale Rock in Rio.

Beyoncé spievala svoj hit Irreplaceable a začala komunikovať s fanúšikmi v prvom rade. V momente, keď sa k nim zohla, jeden z nich vyskočil a objal ju, čím ju takmer stiahol z pódia. Člen bezpečnostnej služby okamžite zakročil a 32-ročnej hviezde pomohol späť na nohy. Koncert ďalej pokračoval akoby sa nič nestalo. Samotný incident neprekážal ani Beyoncé, ktorá sa po pesničke danému fanúšikovi prihovorila. "Je to v poriadku, ako sa voláš? Ďakujem ti, aj ja ťa mám rada," povedala a následne poďakovala celému publiku.

Beyoncé začala hudobnú kariéru v roku 1997 ako členka skupiny Destiny's Child, neskôr sa vydala na sólovú dráhu. Na svojom konte má štyri sólové štúdiovky - Dangerously In Love (2003), B'Day (2006), I Am... Sasha Fierce (2008) a 4 (2011), pričom so všetkými dobyla americký rebríček Billboard 200. Jedna z najlepšie zarábajúcich interpretiek na svete má na konte už 17 cien Grammy, pričom tri z nich získala ešte ako členka Destiny's Child, ostatné ako sólová speváčka. Medzi jej najväčšie hity patria okrem spomínanej piesne Irreplaceable aj skladby Crazy In Love, Baby Boy, Me, Myself And I, Naughty Girl, Check On It, Beautiful Liar, If I Were A Boy, či Single Ladies (Put A Ring On It). Od apríla 2008 je jej manželom rapper Jay Z, s ktorým chodila od svojich 19 rokov. Vlani v januári mu porodila dcéru Blue Ivy. 

Ak chcete vidieť najoriginálnejšie outfity Beyoncé na koncertoch, pozrite si ich na ženskom magazíne FEMINITY.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu