Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Seriálová kráska svoju váhu nezvláda: Vypapala sa na poriadnu buchtu!

Mischa Barton predstavovala tínedžerský ideál krásy, no s odstupom desiatich rokov pripomína pribratú bacuľku. Zobraziť galériu (17)
Mischa Barton predstavovala tínedžerský ideál krásy, no s odstupom desiatich rokov pripomína pribratú bacuľku. (Zdroj: profimedia.sk, SITA)

LOS ANGELES – Zatočiť s kilami navyše sa jej stále nedarí! Odkedy Mischa Barton (27) prerazila prostredníctvom seriálu O.C. California, uplynulo už celé desaťročie. Pôvabná plavovláska odvtedy zápasila s obvineniami z anorexie, no už celé mesiace je situácia úplne odlišná. Herečka sa poriadne zaoblila a pripomína kyprú bacuľku.

Diétami svoje telo už rozhodne netrápi! Keď si Mischa Barton v tínedžerskom veku pričuchla k narastajúcej popularite, pozlátku šoubiznisu dobre nezvládala. Najskôr vychudla na kosť a neskôr prepadla alkoholovej aj drogovej závislosti. Dnes je z týchto nerestí vonku, no o kedysi štíhlej postavičke môže už len snívať. Navyše volí outfity, ktoré jej zaoblenej línii vonkoncom nelichotia.

Seriálová hviezda sa cez víkend vybrala na obed so svojou kamarátkou, na ktorý zvolila biele letné šaty. Tie v sebe ukrývali voľnejšiu sukničku áčkového strihu, no v oblasti hrudníka Mischa takpovediac praskala vo švíkoch. Vďaka členkovým teniskám jej nohy pôsobili výrazne hrubším dojmom a kedysi štíhle ramená boli macatejšie.

Pre niekoho desať rokov nemusí znamenať veľa, no život rodenej Britky sa otočil o 180 stupňov. „Dosť som sa vyvinula. Som teraz oveľa staršia, nie až taká stará, ale nejaký čas uplynul. Myslím, že keď má človek dvadsať, každý rok ho formuje. Som si istá, že som teraz dosť iná,“ priznala Mischa v nedávnom interview. A čo si na súčasnom živote cení najviac? „Našťastie, už nie som tak veľmi v centre pozornosti. Hystéria okolo O.C. California upadla a odišla.“ Spolu s ňou však zrejme odišla aj herečkina túžba zostať vo forme.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu