Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Katastrofa v šortkách: Macaté stehná sú späť – aj s celulitídou!

Mischa Barton predviedla v šortkách hrubé nohy s celulitídou. Zobraziť galériu (21)
Mischa Barton predviedla v šortkách hrubé nohy s celulitídou. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Vyšla z formy! Odkedy sa Mischa Barton (27) zviditeľnila v seriáli O.C. California, prešla kolotočom závislostí a kolísajúcej hmotnosti. No hoci sa nedávno zdalo, že je u nej všetko v najlepšom poriadku, tento týždeň prekvapila zmenenou postavou. V džínsových šortkách ukázala hrubé stehná a pomarančovú kožu.

Poriadne sa zaguľatila! Anorexia, bulímia, alkohol, marihuana a nervové zrútenie – to všetko zatočilo so životom Mische Barton, odkedy sa z nej stala známa televízna hviezda. Nakoniec však absolvovala liečenie, po ktorom opäť patrila k ozdobám spoločenských podujatí. O to zvláštnejšie pôsobila v pondelok v losangelských uliciach – v nelichotivom outfite už z diaľky predvádzala pribratú figúru.

Plavovláska začiatkom týždňa vymetala butiky v dotrhaných šortkách, ktoré jej odhaľovali robustnejšie nohy. Kilá navyše sa podpísali aj na pokožke, ktorú špatila celulitída. S tou však Mischa mala problémy odjakživa, vďaka čomu jej jamkované stehná zaplnili stránky bulvárnych plátkov už nejedenkrát. Zaoblenie neobišlo ani herečkinu tvár, na ktorej kedysi vystúpené lícne kosti tentoraz ako zanikali.

Hollywoodska hviezda sa postupne vypapala až na veľkosť 42, no ako náhle schudla, ustálila sa na konfekčnom čísle 36 – 38. Momentálne na ňu pravdepodobne doľahol jo-jo efekt, čo môže ohroziť jej hereckú dráhu. Mischa sa síce pred televízne kamery vrátiť nechce, no všetko záleží od ponúk. „Ak by prišla dobrá rola v televízii, šla by som po nej. Ale tam som nezačala. Ja som odštartovala v divadle a vo filme, takže sa vraciam ku svojim koreňom. Je celkom vysoká šanca, že tento rok budem skúšať niečo na Broadwayi. Nekladiem si žiadne limity,“ predostrela svoje ambície v nedávnom rozhovore. Ako to už ale býva, s tukovými zásobami sa miesto v šoubiznise hľadá naozaj ťažko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu