Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Striptíz Jennifer Aniston: Učila sa vyzliekať v Prahe?!

Jennifer Aniston sa zhostila úlohy striptérky. Zobraziť galériu (5)
Jennifer Aniston sa zhostila úlohy striptérky. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES - Ukázala telo! Jennifer Aniston (44) najnovšie účinkuje v komédii My sme Millerovci, kde sa predvádza aj pri striptízovej tyči. V rámci propagácie filmu sa rozhovor s britským moderátorom zvrhol na rozprávanie o pražských baroch, kde si kedysi užíval pohľad na polonahé tanečnice. Vyzvedal, či sa od nich učila aj hollywoodska kráska.

Novinár Chris Star pri téme nového filmu vyzvedal od Jennifer Aniston, či sa na úlohu striptérky nejako špeciálne pripravovala. Sám jej pritom opísal, ako si s kamarátmi užil vystúpenie nahých tanečníc v Prahe. O rozhovore píše britský denník The Independent.

„Vy ste sa na tú úlohu nejako pripravovala? Zaujíma ma, či ste napríklad necestovala do Prahy alebo tak,” podotkol moderátor rozhlasovej stanice Radio 1, ktorý sa už chaotickým vedením rozhovorov preslávil na internete.

Filmová hviezda ho uistila, že sa do žiadneho prieskumu nepúšťala a stavala hlavne na tom, čo zažila v mladosti. Potom sa ale začala sama pýtať a vyzvedala, ako si Stark svoj výlet v Prahe užil. „Bolo to fajn. Ale trochu zvláštny zážitok, pretože servírovali steak, keď dievčatá tancovali,” prezradil moderátor. „Takže vy ste jedli steak a mali na kolenách striptérku?” divila sa herečka, podľa ktorej to muselo vyzerať trochu ako v praveku.

Komédia My sme Millerovci mala premiéru začiatkom augusta a v Spojených štátoch sa drží na špičke rebríčka návštevnosti. Jennifer Aniston a Jason Sudeikis vo filme predstierajú, že sú rodina na dovolenke, aby mohli nenápadne prepašovať drogovú zásielku z Mexika.

Ak vás zaujíma, ktoré ďalšie hollywoodske krásky predviedli vo filme nezabudnuteľný striptíz, pozrite si ho na ženskom magazíne FEMINITY.sk a vyberte ten NAJLEPŠÍ!

VIDEO: Trailer k filmu My sme Millerovci

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu