Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Toto majú byť známe sestry? Jedna zaoblená, druhá úplne vychudnutá!

Ali (vľavo) a Lindsay (vpravo) Lohanové sú síce sestry, no príliš sa na seba neponášajú. Zobraziť galériu (15)
Ali (vľavo) a Lindsay (vpravo) Lohanové sú síce sestry, no príliš sa na seba neponášajú. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Ako z úplne inej rodiny! Hoci herečku Lindsay Lohan (27) a jej mladšiu sestru Ali (19) priviedli na svet tí istí rodičia, dievčatá už na prvý pohľad nemajú vôbec nič spoločné. Tento týždeň si vyrazili na nákupy, no v butikoch medzi rovnakými konfekčnými veľkosťami zaručene nevyberali.

Akoby ich jedna mater mala? To ani náhodou! Aj keď sa prominentní súrodenci na seba zvyčajne výrazne podobajú, Lindsay a Ali Lohanové sú celkom iný prípad. Škandalózna ryšavka sa totiž nedávno značne zaokrúhlila a nejaké to kilečko navyše jej nohám príliš nesvedčí. Naopak, mladšia sestra sa uchytila ako modelka a o svoju štíhlu líniu dbá až príliš. Paparazzi ju tak cez víkend zachytili s vytŕčajúcimi kosťami.

Sesterské duo včera vyrazilo do losangelských ulíc, aby utužilo svoj blízky vzťah pri nakupovaní. Ako štvorkolesový tátoš tentoraz poslúžil luxusný biely kabriolet z herečkinej garáže. Obe dievčatá nahodili šortky, no pri vystupovaní z auta každá poskytla fotografom iný pohľad. Zatiaľ čo Lindsay predviedla macatejšie a ochabnuté stehná, vyziabnutej Ali opäť nevábne vykúkali kľúčne kosti a nohy ako špáradlá.

Pehavá hviezda sa po početných drogových excesoch, súdnych konaniach a po nedávnom absolvovaní odvykacej kúry opäť snaží dostať na strieborné plátna aj televízne obrazovky. Spolupráca s ňou však nie je vonkoncom jednoduchá. Keď sa nedávno objavila v talkšou s názvom Chelsea Lately, rozpútala poriadnu drámu.

„Lindsay odvolala režiséra snímky The Canyons Paula Schradera z nakrúcania a trvala na tom, že nebude pokračovať, pokiaľ ju kolega James Deen nepodporí v hľadisku,“ prezradil zdroj zo zákulisia. Deen je pritom pornoherec a s ryšavkou nakrútil v spomínanom filme poriadne horúce scény. Ste zvedaví, aká bola jeho reakcia? „James rezolútne odmietol a povedal, že je príliš zaneprázdnený,“ cituje svedka incidentu portál Radar Online. Na niektoré svoje maniere tak Lindsay môže nabudúce rovno zabudnúť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu