Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Búrliváčka Laurie z Tých rokov sedemdesiatych požiadala o rozvod!

Lisa Robin Kelly Zobraziť galériu (3)
Lisa Robin Kelly (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americká herečka Lisa Robin Kelly požiadala o rozvod s Robertom Gilliamom, ktorého si zobrala len vlani v októbri. Ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely. Vzťah dvojice bol od začiatku veľmi búrlivý, už v novembri 2012 polícia zadržala ju i jej manžela za vzájomné napadnutie po tom, ako do ich domu v Charlotte v Severnej Karolíne privolali políciu pre rušenie pokoja.

Ďalšie problémy mali v máji, keď Gilliam údajne chcel, aby mu herečka dala všetky svoje peniaze. Keď odmietla, začal ju ťahať za vlasy, zhodil ju na zem a začal ju škrtiť. Podľa jej slov sa dokonca vyhrážal, že ju zastrelí. Vraj chcela zavolať políciu, no Gilliam jej zobral telefón. Policajtov nakoniec privolal sused. Herečka si následne vybavila zákaz približovania sa a o rozvod podľa portálu TMZ.com požiadala minulý týždeň.

Lisa Robin Kelly (43) je známa najmä ako Laurie, promiskuitná sestra Erica Formana z komediálneho seriálu Tie roky sedemdesiate... (1998 - 2006). Po skončení účinkovania v seriáli jej kariéra upadala a viackrát mala problémy so zákonom. V roku 2010 ju zadržali pre alkohol za volantom, v apríli 2012 zas za ublíženie na zdraví, z ktorého ju obvinil bývalý priateľ John Michas. V júni opäť jazdila pod vplyvom alkoholu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu