Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Sexica s poľským koreňmi roztancovala prsia: Hore-dole, doprava-doľava!

Emily Ratajkowski pred kamerou roztancovala svoje vnady. Zobraziť galériu (8)
Emily Ratajkowski pred kamerou roztancovala svoje vnady. (Zdroj: youtube.com)

LOS ANGELES - Pastva pre oči! Emily Ratajkowski (24) patrí medzi najsexi hviezdičky súčasnosti. Je teda logické, že keď magazín Love tvoril svoj špeciálny adventný kalendár s nádychom erotiky, oslovená bola aj táto modelečka. Pred kamery sa brunetka postavila v spodnej bielizni a za rytmov hudby roztancovala svoje božské krivky. Chlapi, pozor, pri sledovaní videa nezabudnite dýchať...

Na topkách sme vás už informovali o zaujímavom spôsobe, akým tvorcovia magazínu Love krátia čitateľom čakanie na Vianoce. Každý deň totiž vypustia do sveta dráždivé video, v ktorom predvádzajú svoj sexepíl známe krásky. 


Pozrite si tiež: Erotické divadlo najsexi Rusky: Túto nádheru mal v posteli Ronaldo aj hollywoodsky fešáčik!


Jeden z dní pripadol i fešande s poľskými koreňmi, zmyselnými perami, bujným vnadami a dokonalými krivkami - Emily Ratajkowski. Atraktívna brunetka nemá problém s nahotou a pred kamerami, či fotoaparátmi sa už objavila s nahými prsiami. Tentokrát zrejme nemala náladu na prvoplánovú erotiku. 

V špeciálnom zostrihu má Emily oblečenú spodnú bielizeň a rajcovne sa vlní do rytmov hudby. Popri tom kamera sníma jej prsia hopsajúce do všetkých strán. Niet pochýb, že mnohí muži by vďaka magazínu Love mali advent pokojne aj celý rok. 

VIDEO: Emily Ratajkowski v rámci špeciálneho adventného kalendára roztancovala svoje prsia.  

Viac o téme: Emily RatajkowskiLove Advent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu