Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

John Malkovich hrdinom nielen vo filme: Turistovi zachránil život!

John Malkovich Zobraziť galériu (4)
John Malkovich (Zdroj: SITA)

TORONTO – John Malkovich je nielen dobrý herec, ale uplatnil by sa možno aj ako zdravotník. Slávna americká filmová a divadelná hviezda totiž vo štvrtok v noci zachránila v uliciach kanadského Toronta krvácajúceho muža, uviedla dnes kanadská televízna stanica CBC News.

Američan Jim Walpole (77) cestoval so svojou manželkou naprieč celou Kanadou a Toronto bolo ich poslednou zastávkou. Vo štvrtok sa prechádzali v centre mesta, zašli si na večeru a z reštaurácie mierili späť do hotela. Walpole ale pri tejto ceste znenazdajky potkol a spadol. Pri páde sa porezal na krku o neďaleké lešenie. "Toľko krvácal, že to vyzeralo, ako keby si poranil krčnú tepnu alebo krčnú žilu," uviedla manželka zraneného muža.

Volala o pomoc a zrazu sa vedľa nej objavil práve Malkovich. Herec sa snažil zastaviť krvácanie a použil k tomu aj svoj šál. "Pýtal som sa ho: Ako sa voláš? On mi odpovedal: John. Ani mi nenapadlo pýtať sa na jeho priezvisko, lebo by som si ho aj tak nepamätal," popísal Jim Walpole.

Zranený muž bol následne odvezený do nemocnice, kde mu lekári ranu zašili a prepustili ho. Američan uviedol, že slávneho herca nepoznal a nie je si ani istý, že by niekedy videl nejaký jeho film. Ako ale dodala jeho žena, to sa teraz zmení. "Ak to pôjde, pozriem si úplne na všetky," uviedla Marilyn Walpoleová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu