Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Brad Pitt sa priznal: Počas manželstva s Aniston som bral drogy!

Brad Pitt a Jennifer Aniston Zobraziť galériu (9)
Brad Pitt a Jennifer Aniston (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Rozruch v mediálnych vodách spôsobil americký herec Brad Pitt, keď sa zveril, že počas sedem rokov trvajúceho manželstva s hviezdou seriálu Priatelia Jennifer Anniston bral drogy.

V rozhovore pre časopis Esquire štyridsaťdeväťročný Pitt, ktorý sa s Aniston rozviedol v roku 2005, vyhlásil, že v tejto dobe "len plytval časom na drogách". Nejakú dobu som si myslel, že som napáchal príliš veľa škôd - drogových škôd. Bol som tak trochu flákač. Chlapík, čo mal pocit, že sa dostal do niečoho ako vzduchoprázdno a chcel vidieť veci, chcel sa nechať inšpirovať. A za tým som išiel,povedal Pitt pre časopis.

Ale potom som bol vyhorený a cítil som, že mrhám svojou príležitosťou. Bola to vedomá zmena ... asi pred desiatimi rokmi. Bolo to zjavenie,vyhlásil.

Teraz sa vraj vďaka svojmu vzťahu s Angelinou Jolie a ich šiestim deťom cíti v siedmom nebi. Vždy som si myslel, že by som chcel mať rodinu a chcel by som ju veľkú. Chcel som ten zmätok v dome... u nás doma je neustály hluk, či už je to smiech alebo jačanie alebo plač alebo búchanie, dodal.

Milujem to. Milujem to. Milujem to. A neznášam, keď sú preč. Neznášam. Možno je fajn byť deň v hotelovej izbe - 'jéj, super, ja si konečne môžem prečítať noviny'. Ale ďalší deň už mi ten hluk chýba, všetok ten život, povedal herec. „Proste neviem, ako by život mohol byť šťastnejší, vyjadril sa na záver.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu