Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Odvážne šaty a pád na zem: Ktorá modelka takmer ukázala zadok?

Ktorá kráska v úlohe očarujúcej moderátorky doplatila na príliš odvážnu róbu? Zobraziť galériu (12)
Ktorá kráska v úlohe očarujúcej moderátorky doplatila na príliš odvážnu róbu? (Zdroj: Twitter)

NEW YORK – Ďalší trapas na konte! Aj keď táto úchvatná supermodelka patrí medzi najostrieľanejšie hviezdy zo sveta šoubiznisu, vo štvrtok sa jej nalepila smola na päty. Nielenže sa uprostred benefičného podujatia zosypala na pódiu, no navyše hosťom vystavila aj kúsok svojho pozadia. O všetko sa postaral hriešne vysoký prestrih na bočnej strane šiat. Uhádnete, o koho ide?

Nemala svoj deň? Keď sa v spoločnosti objaví štvornásobná matka Heidi Klum, krásnym zovňajškom okamžite strhne na seba všetku pozornosť. Predvčerom sa ocitla v centre záujmu aj vďaka tomu, že spolumoderovala charitatívny galavečer Toy 'R' Us Children's Fund Gala. Jej výkon však poznačila pikantná nehoda ako vystrihnutá z béčkovej komédie. Oslnivá blondínka spadla a obnažila pokožku na intímnejších partiách.

O ponižujúci moment sa podelila samotná Heidi prostredníctvom spoločenskej siete Twitter. Na zábere kľačí na kolenách a rozpustená hriva jej zakrýva tvár. Trblietavá róba si však pýta svoju daň za extrémne vysoký prestrih s priehľadnou látkou a odhaľuje obrysy modelkinho zadočku. Vedľa nej sa váľa kolega Martin Short v obleku. Celá situácia vyznieva komicky, no podrobnosti zostávajú skryté. V popise fotky totiž svietia len dve slová: „Bez komentára.“

Napriek spomínanému faux-pas Heidi počas spomínanej noci vyzerala priam úchvatne. Spokojná môže byť najmä kvôli tomu, že sa aj vďaka jej pomoci podarilo benefičnej organizácii vyzbierať úctyhodných 4,5 milióna dolárov. Na Twitteri pribudli aj fotky, na ktorých blond diva pózuje s postaršími moderátormi akcie a skladá im poklonu: „Neexistuje nič viac sexi ako muži, ktorí vás dokážu rozosmiať!“ Svoj spoločný prešľap tak všetci zúčastnení zobrali nanajvýš športovo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu