Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Prvé FOTO Kim Kardashian od pôrodu: Pre toto sa skrývala!

Reportéri TMZ po prvý raz odfotografovali Kim Kardashian po pôrode. Zobraziť galériu (9)
Reportéri TMZ po prvý raz odfotografovali Kim Kardashian po pôrode. (Zdroj: TMZ)

LOS ANGELES – Tak predsa ju zachytili! Hoci Kim Kardashian (32) svoju prvorodenú dcérku priviedla na svet už pred niekoľkými týždňami, paparazzom sa doteraz oblúkom vyhýbala. Viackrát sa síce nechala počuť, že musí zhodiť až tridsať kíl, no bulvárni fotografi boli rýchlejší. Zvečnili ju neupravenú a v rozgajdanom outfite.

Od top formy má zatiaľ ďaleko! Už v prvých mesiacoch tehotenstva sa Kim Kardashian menila na nepoznanie. Nielenže priberala na váhe takpovediac každým dňom, no navyše trpela ťažkými opuchmi nôh. Aj z tohto dôvodu sa po pôrode dcérky North utiahla do súkromia vlastnej rezidencie a s médiami vôbec nekomunikovala. Fotografi portálu TMZ však na ňu striehli v zdravotnom stredisku a priniesli prvé exkluzívne zábery.

Tmavovláska sa so svojou jedinou ratolesťou vybrala na rutinnú návštevu lekára, na ktorej ju sprevádzala opatrovateľka a milenec Kanye West. Kim sa kvôli stretnutiu s doktorom nijako neupravovala a nahodila sa do ležérneho outfitu. Legínsy zasunuté do čižiem prekrývala dlhá džínsová košeľa a veľké pozadie novopečenej mamičky maskovala bunda uviazaná okolo pása. Malá North sa niesla v autosedačke, cez ktorú bola prehodená plátenná plienka.

Kim má vo svojich plánoch absolútne jasno a netúži po ničom inom ako na červenom koberci zažiariť v celej kráse. Podľa všetkého má ísť o do očí bijúcu premenu so značným úbytkom na váhe. „Štrnásť kíl dole, ďalších 14 treba zhodiť,“ dušuje sa údajne arménska kráska pred svojím okolím. Jej cieľová hmotnosť predstavuje hodnotu 52 kíl, no už teraz sa údajne cíti oveľa lepšie. „Je extrémne sebavedomá ohľadne svojej súčasnej postavy. Hovorí, že keď po prvý raz vyjde von a bude fotografovaná, chce vyzerať sexi, sexi, sexi!“ nechala sa počuť jej kamarátka v rozhovore pre Us Weekly. Nechajme sa teda prekvapiť, čí Kim dotiahne svoju premenu do úspešného konca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu