Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Z hviezdy Beverly Hills 90210 čudná nevesta: Vydala sa v čiernych šatách!

Shenae Grimes a Josh Beech si pre svoj svadobný deň zvolili smútočnú čiernu farbu. Zobraziť galériu (2)
Shenae Grimes a Josh Beech si pre svoj svadobný deň zvolili smútočnú čiernu farbu. (Zdroj: Twitter)

LONDÝN – Netradičná nevesta! Väčšina dievčat už od útleho veku sníva, že vo svoj svadobný deň zažiari v bielych šatách ako ozajstná princezná. To však nie je prípad herečky Shenae Grimes (23), ktorá má obrad lásky už za sebou. Túžila síce po jednoduchosti, no nakoniec sa jej podarilo šokovať. „Áno“ svojmu vyvolenému povedala v čiernej róbe.

Tradície sú jej ukradnuté! Aj keď Shenae Grimes nepatrí k áčkovým hereckým hviezdam, v nových častiach kultového seriálu Beverly Hills 90210 sa ako Annie Wilson udržala až päť sérií. Niet sa preto čo čudovať, že jej svadobný deň priťahoval značnú pozornosť médií. Kanadská rodáčka si za miesto sobáša zvolila britskú pôdu, na ktorej spojila svoju životnú cestu so ženíchom Joshom Beechom (27). Ich novomanželská fotografia je však obrovským prekvapením.

Shenae sa počas príprav na svadbu viackrát nechala počuť, že po honosnej a pompéznej udalosti vonkoncom netúži. „Jednoducho to všetko berieme veľmi pokojne, sme veľmi rezervovaní. Túžime sa zosobášiť, nič viac,“ dušovala sa v rozhovoroch. Jej čerstvý záber na sociálnej sieti Twitter však vypovedá o niečom celkom inom. Hollywoodska dvadsiatka sa túli k novopečenej zákonnej polovičke v čiernych šatách.

Kontroverzný svadobný outfit pochádza z dielne vychytenej návrhárky Very Wang. Jediným oživujúcim doplnkom na spomínanej fotke je kytica. Shanae pritom v komentári neskrýva obrovskú radosť: „Už nás dvoch oslovujem ako pán a pani Beech! Ach!“ Ostáva len dúfať, že čierna farba, ktorá je typická pre smútočné stretnutia, prominentnej dvojici smolu do manželstva neprinesie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu