Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Veľkorysí Kim Kardashian a Kanye West: Pre bábätko nechcú žiadne darčeky!

Kanye West a Kim Kardashian Zobraziť galériu (7)
Kanye West a Kim Kardashian (Zdroj: SITA)

CHICAGO - Americký celebritný pár Kim Kardashian (32) a Kanye West odkazuje rodine, priateľom aj fanúšikom, že nepotrebujú žiadne darčeky pre očakávané bábätko. Namiesto toho žiadajú všetkých gratulantov, aby podporili detskú nemocnicu v americkom Chicagu, kde West vyrastal.

"Detská nemocnica Ann a Roberta H. Lurieho v Chicagu by chcela prejaviť najúprimnejšiu vďaku Kim Kardashian a Kanyemu Westovi za ich láskavosť a podporu," vyjadrili sa zástupcovia zariadenia. Dodali, že dary venované v mene Kardashian a Westa budú smerovať jednotke intenzívnej starostlivosti pre novorodencov, kde pomôžu deťom s tými najvážnejšími ochoreniami, a zaželali páru všetko najlepšie k očakávanému príchodu bábätka.

Kim Kardashian sa spolu so svojou rodinou dostala do povedomia verejnosti vďaka spomínanej reality šou Keeping Up with the Kardashians a erotickej videonahrávke z roku 2006. Milionárka, ktorá v roku 2007 pózovala pre Playboy, so svojimi sestrami Khloé a Kourtney vlastní niekoľko značiek oblečenia, pod svojím menom predáva voňavky a zahrala si v niekoľkých filmoch a seriáloch.

Kardashian má za sebou štvorročné manželstvo s hudobným producentom Damonom Thomasom (2000 - 2004) a len nedávno sa rozviedla s basketbalistom Krisom Humphriesom, s ktorým začala chodiť v decembri roku 2010 a vzali sa 20. augusta v kalifornskom Montecite. S dlhoročným priateľom Kanye Westom sa dali dohromady v apríli 2012, pričom už v decembri toho istého roku oznámili, že spolu čakajú dieťa. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu