Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Svetoznáma speváčka šokovala priznaním: Francuzáky s jednoročným synom!

Speváčka Fergie so synčekom, ktorému dala meno Axl. Zobraziť galériu (12)
Speváčka Fergie so synčekom, ktorému dala meno Axl. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Materinská láska nepozná hraníc! Toto tvrdenie na vlastnej koži okúsila už aj známa speváčka Fergie (39), ktorá si momentálne vychutnáva rodičovské povinnosti s malým synčekom. Ten síce neoslávil ešte ani prvé narodeniny, no bozkáva sa lepšie ako hociktorý Casanova v Hollywoode. Vlastnú mamu vraj obšťastňuje francuzákmi prvej triedy.

Rodičovské maznanie posunula na úplne iný level! Predtým, ako sa členka kapely The Black Eyed Peas definitívne pobrala na materskú dovolenku, po prvom potomkovi nevýslovne túžila. Zbožné želanie sa jej nakoniec splnilo a koncom augusta minulého roka priviedla na svet synčeka menom Axl Jack Duhamel. Toho si k sebe pripútala do takej miery, že ho bozkáva rovnako ako svojho manžela – jazykom z úst do úst. K neuveriteľným zvyklostiam sa tento týždeň priznala v hosťovskom kresle istej talkšou.

Keďže Axl už nevyžaduje toľko pozornosti ako v tesne po narodení, Fergie sa pomalým tempom vracia do práce. Tento týždeň si odskočila na televízny rozhovor s moderátorkou Chelsea Handler. Debata sa, z pochopiteľných dôvodov, zvrtla práve na tému starostlivosti o prvú ratolesť. A v súvislosti s ňou hudobná hviezda prezradila naozaj prekvapivé detaily. „Môj syn má veľmi rád, keď sa so mnou bozkáva s francuzákmi. Je to také lahodné, zakaždým ma v tom dá úplne dole,“ pochválila sa takmer štyridsiatnička pred kamerami.

Aj keď sú takéto prejavy nežností na naše pomery naozaj nezvyčajné, zrejme ide len o nevinný výstrelok, na ktorý si Axl nikdy nebude pamätať. Samotná Fergie totiž priznala, že v tom nemôže dlho pokračovať. „V určitom veku s tým skoncujem, pretože to bude vyzerať divne,“ vysvetlila svoje plány v oblasti výchovy. Ktovie však, čo si raz Axl pomyslí, ak vykutre záznam zo spomínanej relácie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu