Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Justin Bieber šokoval Poliakov: Po letisku behal polonahý!

Justin Bieber Zobraziť galériu (7)
Justin Bieber (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Kanadský spevák Justin Bieber pokračuje v prejavoch výstredného správania, ktoré sprevádzajú jeho aktuálne európske turné. Najnovšie sa v pondelok v noci prechádzal bez trička po letisku v poľskom meste Lodž.

Spevák po koncerte v Lodži dorazil na miestne letisko, ešte v aute si vyzliekol tričko a následne pri teplote mínus desať stupňov Celzia prešiel do odletovej haly. Obliekol sa až krátko pred nástupom do súkromného lietadla, ktorým krajinu opustil. "Nemusel si vyzliecť oblečenie. Nemal na sebe žiadne kovové predmety. Je celkom chudý, takže predpokladám, že dosť mrzol," uviedla pre agentúru Reuters hovorkyňa letiska. Bieber už počas turné takmer dve hodiny meškal na koncert v Londýne, o niekoľko dní na to rovnako v Londýne skolaboval na pódiu, nadával bulvárnemu fotografovi a nakoniec zrušil vystúpenie v portugalskom Lisabone. Následne sa na Instagrame vyjadril k správam o tom, že by mal nastúpiť na liečenie. Tieto špekulácie označil za lži zo strany ľudí, ktorí sa nedokážu zmieriť s jeho úspechom.

Justin Bieber je rodákom z kanadského Londonu. Na svojom konte má EP nahrávku My World (2009), štúdiovku My World 2.0 (2010), vianočný album Under The Mistletoe (2011) a najnovšiu štúdiovú nahrávku Believe (2012). Na poslednom menovanom albume je dovedna 13 skladieb vrátane singlov Boyfriend, As Long As You Love Me, Beauty And A Beat, Right Here a All Around The World. Bieber, ktorého najväčším hitom je skladba Baby s druhým najpozeranejším videom na YouTube, stihol počas svojej kariéry získať okrem iného jednu Brit Award, tri Juno Awards, sedem American Music Awards a dve nominácie na Grammy. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu