Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Cameron Diaz bez mejkapu: Postava ako lusk, no od krásky má ďaleko!

Cameron Diaz bez mejkapu Zobraziť galériu (8)
Cameron Diaz bez mejkapu (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Prirodzenosť jej príliš nesvedčí! Hoci je Cameron Diaz (40) považovaná za atraktívnu ikonu strieborného plátna, bez šikovných rúk vizážistov by si ani neškrtla. Stačí sa pozrieť na jej nenalíčenú tvár v súkromí. Vyformovanou figúrou síce strčí do vrecka aj mladšiu konkurenciu, no bez mejkapu ju zrejme spozná iba málokto.

Diva z červeného koberca je fuč! O Cameron Diaz je známe, že vďaka svojej vyšportovanej postavičke si môže na seba obliecť takmer akýkoľvek outfit a stane sa ozdobou každej spoločnosti. Tento týždeň sa však vybrala do losangelských parkov „odstrojená“, čím paparazzov priviedla do mierneho pomykova. Dokonalým maskovaním sa jej totiž stala vlastná tvár bez mejkapu.

Cameron si s kamarátkou vyrazila na kondičnú prechádzku, preto pred zrkadlom netrávila zbytočne veľa času. Navliekla si na seba priliehavé legínsy, v ktorých vynikli jej štíhle nohy a jednoduchú čiernu bundičku s riasením v prednej časti. Šmrnc hollywoodskej krásavice by ste však na nej hľadali márne. Blondínka totiž pripomínala nenápadnú sivú myš, akých sa v uliciach premávajú tisíce.

Známa herečka už síce prekročila prah štyridsiatky, no to jej na sebavedomí vôbec neuberá, práve naopak. S pribúdajúcimi rokmi podľa vlastnej mienky zreje ako víno. „Či sa moje telo v niečom líši od toho, ktoré som mala v dvadsiatich? Áno, myslím si, že teraz je lepšie. Nestarám sa o vrásky a cítim sa silnejšie,“ priznala sa v nedávnom rozhovore. O jej fyzickej kondícii niet najmenších pochýb, no sotva možno skonštatovať, že naozaj starne do krásy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu