Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Novopečený otecko Jeremy Renner: Vieme, kto mu porodil dcéru

Jeremy Renner Zobraziť galériu (10)
Jeremy Renner (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americkému hercovi Jeremymu Rennerovi porodila vo štvrtok jeho priateľka, kanadská modelka Sonni Pacheco dcéru, ktorej dali meno Ava Berlin.

"Sú neuveriteľne nadšení. Matka aj dcéra sú v poriadku," uviedol pre magazín People hercov hovorca. Správy o tom, že sa 42-ročný herec stane otcom, sa objavili prvýkrát v januári. Vtedy však ešte nebolo známe, s kým Renner dieťa čaká, podľa informácií magazínu Us Weekly mala byť tehotná jedna z jeho expriateliek. Samotný herec sa k tejto téme v tom čase odmietol vyjadriť.

Jeremy Renner sa stal známym najmä hlavnou úlohou v oscarovej vojnovej dráme Smrť čaká všade (2008), ktorá mu v roku 2010 vyniesla prvú nomináciu na cenu americkej AkaJerdémie filmových umení a vied, pričom o rok neskôr ho nominovali znovu - tentoraz za vedľajšiu rolu v kriminálnej dráme Mesto (2010). Zahral si tiež vo filmoch Jej prípad (2005), Legendy z Dogtownu (2005), O 28 týždňov (2007), Zabitie Jesseho Jamesa zbabelcom Robertom Fordom (2007), Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011), Thor (2011), Avengers: Pomstitelia (2012), Bourneov odkaz (2012) alebo Janíčko a Marienka: Lovci čarodejníc (2013).
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu