Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šokujúca smrť paparazza: Nafotil Brada Pitta s inou, našli ho s guľkou v hlave!

Paparazzo Daniele Lo Presti, ktorý v minulosti prichytil Brada Pitta s neznámou ženou, bol zabitý guľkou do hlavy. Zobraziť galériu (6)
Paparazzo Daniele Lo Presti, ktorý v minulosti prichytil Brada Pitta s neznámou ženou, bol zabitý guľkou do hlavy. (Zdroj: SITA, CEN)

RÍM – Tragický koniec! Patril k najznámejším paparazzom na svete a stihol uviesť do pomykova množstvo známych osobností. Reč je o fotografovi menom Daniele Lo Presti (42), ktorý v minulosti nachytal zadaného Brada Pitta (49) s neznámou ženou. Jeho fotky však už mediálnu históriu prepisovať nebudú. V rušných rímskych uliciach ho našli s prestrelenou hlavou.

Mafiánska poprava? Hoci Daniele Lo Presti fotil prevažne známe tváre zo sveta šoubiznisu, dočkal sa tragickej smrti hodnej bossov z podsvetia. Ležiaceho dolu tvárou v kaluži krvi ho na cyklistickom chodníku našiel priateľ, s ktorým paparazzo chodil behávať. Nevládne telo bez známok života podľahlo strelnej rane do hlavy.

„Bol zabitý jediným výstrelom zo zbrane malého kalibru. Mohol byť obeťou mafiánskej rodiny alebo niekoho iného, kto si skutočne neželal byť odfotený,“ načrtol možné motívy vraždy jeden z policajných vyšetrovateľov v talianskej metropole. Pátranie po páchateľovi je o to náročnejšie, že Daniele mal množstvo nepriateľov: „Lo Presti bol veľmi dobre známy paparazzo a jeho zábery strápnili množstvo ľudí. Nevylučujeme spojitosť medzi jeho prácou a smrťou, prehľadávame jeho posledné úlohy, ako aj telefónne a počítačové záznamy.“

Lo Presti sa postaral o horúce chvíle na stranách bulvárnych plátkov mnohým celebritám zvučných mien. Patrila medzi ne Rihanna, Beyoncé či Scarlett Johansson. Poriadne však zavaril aj samotnému Bradovi Pittovi, ktorého zachytil s neznámou asistentkou na Malte. Fotky síce snúbenicu Angelinu Jolie rozzúrili, no dvojica tento škandál ustála a naďalej spolu vychováva šesť ratolestí.

Paparazzo mal dôvod na obavy o svoj život už pred piatimi rokmi, kedy mu zhorelo auto a vyhrážali sa jeho rodine. Len pred mesiacom zomrel jeho kolega z rovnakej agentúry (LaPresse), ktorý našiel smrť v záhadnej nehode na motorke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu