Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Bondgirl Gemma Arterton: Za takúto maličkosť zmlátila bezdomovca!

Gemma Arterton Zobraziť galériu (7)
Gemma Arterton (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Anglická herečka Gemma Arterton (27) priznala, že v minulosti udrela bezdomovca, ktorý ju chytil za zadok. Ako povedala v talkšou Grahama Nortona, neskôr mala výčitky svedomia.

"Bola som v jednej z tých kabíniek s bankomatom a v nej bol bezdomovec. Stále sa na mňa pozeral a potom ma naozaj silno chytil za zadok. Otočila som sa a poriadne som mu vrazila. Potom som si uvedomila, že som udrela do tváre bezdomovca a utiekla som. Vďakabohu, že ma neudrel aj on," zabavila divákov úsmevnou príhodou. Herečka tiež prezradila, že úlohu Marienky v akčnom fantasy horore Janíčko a Marienka: Lovci čarodejníc (2013) prijala preto, že ju baví biť sa. "Musela som veľa trénovať, lebo som nikdy predtým nič podobné nerobila, a veľmi sa mi to páčilo," uviedla. Snímka do slovenských kín príde 28. februára.

Gemma Arterton pochádza z mesta Gravesend v grófstve Kent. Na obrazovke debutovala v roku 2007 v televíznom filme Capturing Mary, kde si zahrala po boku Maggie Smith. Ďalej na seba upozornila ako titulná postava miniseriálu Tess z rodu D´Urbervillovcov (2008) a ukázala sa aj v RocknRolle (2008) Guya Ritchieho. Do povedomia verejnosti sa zapísala ako bondgirl z filmu Quantum of Solace (2008) a diváci ju mohli vidieť aj vo filmoch Piráti na vlnách (2009), Súboj Titanov (2010) či Princ z Perzie: Piesky času (2010). 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu