Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rihanna sa pochválila valentínskym darčekom: Dostala kyticu konope!

Rihanna dostala neobvyklý valentínsky darček Zobraziť galériu (14)
Rihanna dostala neobvyklý valentínsky darček (Zdroj: SITA/Instagram)

LOS ANGELES - Barbadoská speváčka Rihanna sa prostredníctvom služby Instagram pochválila neobvyklým valentínskym darčekom. Niekto jej totiž daroval konope naaranžované do kytice.

"Ruže sú zelené! Niekto vie, ako ma potešiť!" napísala k fotografii. Speváčka, ktorá sa netají fajčením marihuany, však neprezradila, od koho darček dostala. Je však možné, že ju obdaroval jej priateľ Chris Brown. Rihanna, celým menom Robyn Rihanna Fenty, sa z rodného Barbadosu do Spojených štátov amerických presťahovala ako 16-ročná s cieľom rozbehnúť hudobnú kariéru.

V roku 2005 uzrela svetlo sveta jej prvá štúdiovka Music Of The Sun, s ktorou sa rovnako ako s ďalšími šiestimi prebojovala do prvej desiatky albumového rebríčka Billboard 200. Ten po prvý raz dobyla až so siedmym štúdiovým albumom Unapologetic, ktorý vyšiel vlani v novembri. K jej najväčším hitom patria skladby ako SOS, Umbrella, Don't Stop the Music, Disturbia, Rude Boy, Only Girl (In the World), What's My Name?, S&M, We Found Love či Where Have You Been. Rihanna je držiteľkou šiestich cien Grammy, osemnástich Billboard Music Awards, šiestich American Music Awards, dvoch Brit Awards, troch MOBO Awards a desiatok ďalších ocenení. Dovedna predala vyše 25 miliónov albumov a podľa magazínu Time patrí medzi najvplyvnejších ľudí na svete. Rihanna už stihla debutovať aj na striebornom plátne, vo filme Bojová loď (2012) stvárnila vojačku Raikes. V súčasnosti opäť randí so spevákom Chrisom Brownom, ktorý na ňu v roku 2009 fyzicky zaútočil.

Rihanna sa pochválila valentínskym
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Instagram)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu