Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Kardashianovej priateľ Kanye West: Čelí nenávisti kolegu!

Kanye West a Kim Kardashian Zobraziť galériu (13)
Kanye West a Kim Kardashian (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Kanadský producent a dídžej Deadmau5 (32) nenávidí amerického rappera Kanyeho Westa. Priznal to v rozhovore pre magazín Vibe, v ktorom povedal, že by s ním nikdy nespolupracoval.

Deadmau5a sa v rozhovore spýtali, s kým by si vedel predstaviť spoluprácu a on odpovedal, že s hocikým okrem Westa. "Z duše ho nenávidím," povedal hudobník s občianskym menom Joel Thomas Zimmerman, ktorý sa v najnovšom čísle magazínu objaví na titulke spolu s Mary J. Blige.

Pre Deadmau5a to nie je prvý útok na svetoznámu osobnosť z hudobného priemyslu. Už vlani v marci ostro kritizoval americkú speváčku Madonnu a na sociálnej sieti Facebook zverejnil odkazy plné vulgárnych vyjadrení na jej adresu. Urobil tak po tom, ako sa Madonna predstavila na Ultra Music Festivale a publika sa nepriamo spýtala, či vyskúšali extázu. "Koľko ľudí v tomto publiku videlo Molly," spýtala sa speváčka. Molly je akronymom pre extázu.

Kanye West odštartoval svoju hudobnú kariéru v roku 1996, keď ako producent spolupracoval s rapperom Gravom. Neskôr produkoval skladby pre interpretov ako napríklad Jermaine Dupri, Foxy Brown alebo Goodie Mobb. Známym sa však stal až v roku 2001, keď sa podieľal na albume The Blueprint rappera Jay-Z. Svoj debutový štúdiový album The College Dropout vydal v roku 2004, nasledovali nahrávky Late Registration (2005), Graduation (2007), 808s & Heartbreak (2008) a zatiaľ posledná My Beautiful Dark Twisted Fantasy (2010). Vlani vydal s Jay-Z spoločný album Watch the Throne (2011).

Medzi najväčšie hity 21-násobného držiteľa Grammy patria skladby ako Jesus Walks, Gold Digger, Diamonds from Sierra Leone, Stronger, Love Lockdown, Heartless alebo All of the Lights. West má na konte aj tri Brit Awards alebo sedem BET Awards. Len v USA predal viac ako 40 miliónov kópií nahrávok. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu